Noi servicii în portofoliul de soluţii web hosting ROMARG; VPS-uri, Colocare si Servere Dedicate

Brasov - 19 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

ROMARG şi-a îmbunătăţit portofoliul de soluţii web hosting prin includerea a 3 noi servicii specifice industriei găzduirii web. Virtual Private Servers (VPS), Colocare Servere şi Servere Dedicate, sunt lansările pe care compania le anunţă astăzi publicului larg deservind în acest mod o piaţă în curs de consolidare.

Toate cele trei noi servicii sunt furnizate prin Data Centerul GTS Telecom din Bucureşti, liderul regional pe piaţa de telecomunicaţii din centrul şi estul Europei şi propun o viteză metropolitană garantată de 1Gbps, plus o serie de facilităţi ce vizează securitatea datelor şi a echipamentelor folosite. Performanţele de trafic, subliniază beneficiile unui trafic necontorizat, cu o lăţime de bandă internaţională de 100 Mbps şi o lăţime de bandă naţională de 1000 Mbps, astfel încât noua ofertă caracterizează un randament ridicat la nivel unitar. Fiind vorba de servicii dedicate şi semi-dedicate, compania pune la dispoziţia clienţilor o serie de soluţii complexe astfel încât şi cele mai diverse solicitări să îşi găsească un răspuns. ROMARG înţelege foarte bine nevoia de flexibilitate pe acest segment şi facilitează crearea unor configurări care să întâlnească necesităţiile consumatorilor, tot mai avizaţi de schimbările mediului online.

Serviciile oferă o bună independenţă şi un control excelent în folosirea resurselor, fiind cele mai recomandate în situaţiile în care excelenţa afacerii şi a serverelor nu lasă loc de compromisuri. Mai mult cerinţele pentru o serie de serivicii precum video hosting sau trimiterea nelimitată de emailuri, îşi găsesc cele mai bune rezolvări în această ofertă.

Serverele ROMARG fie că e vorba de VPS-uri sau Dedicate operează pe sistemul de platformă Linux, cel mai bine primit de utilizatori la nivel internaţional şi se bucură de o conexiune garantată contractual prin SLA (Service Level Agreement) pentru banda Metropolitană şi internatională, conexiune în port Gigabit şi o monitorizare din partea echipei de tehnicieni 24/7/365.


Pentru mai multe informaţii puteţi accesa:
http://www.inregistrare-domenii.ro/servere-dedicate.html
http://www.inregistrare-domenii.ro/colocare-servere.html
http://www.inregistrare-domenii.ro/oferta-vps-servere-virtuale.html

Despre Romarg srl

Despre ROMARG,

ROMARG este unul dintre principalii jucători pe piaţa găzduirii web şi a celei de înregistrare domenii, experienţa în domeniu de peste 7 ani fiind un nume la nivel naţional.
Oferta companiei include servicii de web hosting, înregistrare domenii, servicii de publicitate online şi email hosting, anul 2009 fiind marcat de extinderea portofoliului de servicii prin soluţiile de web hosting dedicate, semidedicate ( Virtual Private Servers ) şi de colocare.
Dezvoltarea de soluţii pentru satisfacerea celor mai noi nevoi, este o orientare permanentă pentru ROMARG, parteneriatele strategice încheiate subliniind această direcţie a companiei.

ROMARG SRL
Tel: +40.372.68.17.00 , Fax: +40.368.43.01.50
Bdul. Victoriei, nr. 12, BRASOV


office@romarg.ro