ROMARG.RO a depasit pragul de 11,000 domenii gazduite

Brasov - 10 iulie 2007

Comunicat tip General in IT&C

ROMARG.RO isi consolideaza pozitia de lider pe piata de web hosting depasind 11,500 domenii gazduite.

ROMARG.RO a depasit pragul de 11,000 domenii gazduite

Principalele elemente prin care se defineste calitatea unui serviciu de web hosting sunt: stabilitatea (continuitatea functionarii serviciului la parametrii tehnici definiti) si suportul tehnic acordat clientilor.

Stabilitatea serviciului este parametru contractual si este garantat de ROMARG.RO la 99,9%. Serverele se afla in datacenter-ul GTS Telecom, fiind echipate cu sisteme de firewall, respectiv solutii antivirus si antispam pentru a oferi securitate si confidentialitate datelor utilizatorilor.

Suportul este acordat de o echipa de profesionisti prin live chat, telefonic, prin email sau prin sistemul de tichete 24/7, in: romana, engleza, germana si maghiara. Promptitudinea si calitatea suportului reprezinta principalii factori de diferentiere a ofertei ROMARG pe piata.

Pachetele de gazduire ofera toate facilitatile necesare pentru o prezenta activa pe internet. Aplicatia Sitebuilder, oferita gratuit, permite realizarea propriului site in cateva minute fara a fi necesare cunostinte de programare. Valoarea si securitatea serviciilor sunt sustinute de garantia returnarii banilor clientilor nemultumiti.

Conform siteului trafic.ro ROMARG.RO figureaza pe locul 6 la categoria Servicii web, detinand suprematia in randul furnizorilor de web hosting.

Despre Romarg srl

Despre ROMARG.RO:

ROMARG.RO se numara printre primii furnizori de web hosting din Romania, demarand activitatea in acest domeniu incepand cu anul 2001. Oferta sa de servicii web cuprinde: gazduire siteuri, inregistrare domenii, email hosting, publicitate online.

In decursul celor 6 ani de activitate pe piata de web hosting a dobandit reputatia unui provider dedicat si serios in relatia cu clientii. Acest lucru este demonstrat de cele 27 825 domenii inregistrate, 11 556 domenii gazduite, 521 reselleri domenii, 162 reselleri gazduire si faptul ca peste 500 000 de oameni se bazeaza zilnic pe noi.

Alina Grancea
Marketing Officer
Tel.: 0368/43 61 77
Fax: 0368/43 01 50

alina.grancea@romarg.ro