Conferinta finala Eu-Return

Locul desfasurarii: British Council

Organizator: Romarketing

Conferinta finala Eu-Return

La inceputul lunii spetembrie va avea loc conferinta de finalizare a proiectului Eu-Return.

Proiectul Leonardo Eu-Return, este un proiect finantat prin fonduri europene ce vine in sprijinul femeilor ce doresc sa se reintegreze pe piata muncii, dar intampina greutati. Proiectul se deruleaza in perioada oct. 2008 sep. 2010 in Romania, Portugalia, Anglia, Danemarca si Elvetia. Obiectivele proiectului au in vedere:
• Imbunatatirea tehnicilor de orientare vocationala
• Dezvoltarea unui pachet de instrumente utilizat in cercurile carierei
• Transferal unui support innovator in dezvoltarea carierei

Participantele inscrise in Cercurile Carierei au beneficiat de consiliere psihologica de grup, in vederea cresterii increderii in sine, consiliere ocupationala si sprijin in identificarea posibililor angajatori.

In cadrul conferientei vor fii diseminate rezultatele obtinute in cadrul proiectului precum si posibilitati de continuare a acestuia.

Invitam persoanele interesate si cei care doresc sa participe la dezvoltarea proiectului pe viitor.

Mai multe detalii gasiti pe adresa de web precum si formularul de inscriere.
Conferinta este cu intrare libera.

Sasu Carmen
Bradea Sorina

Despre ROMARKETING

RoMarketing este o companie cu capital integral romanesc si o experienta dobandita pe parcursul a peste zece ani de activitate pe piata romaneasca. Incepand cu anul 1995, RoMarketing desfasoara activitati de dezvoltare a resurselor umane din companii multinationale, dar si din intreprinderi mici si mijlocii. Fiecare client are nevoi specifice, asteptari bine definite si doreste sa obtina rezultate concrete in urma programelor de instruire si consultanta, iar noi tinem seama de toate aceste aspecte in in programele si proiectele pe care le concepem si dezvoltam.

Participare: Intrare libera