RomAudioVideo anunta mutarea sediului principal in Moara Vlasiei

Moara Vlasiei - 25 iulie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, Tehnologie

Compania RomAudioVideo si-a mutat incepand cu luna iulie 2011 atat sediul principal si showroom-ul cat si depozitul in Sos. Eroilor 154, Moara Vlasiei, Ilfov.

Sediu RomAudioVideo

“Dupa 20 de ani de activitate in Bucuresti, am decis ca pentru extinderea companiei noastre, pozitionarea in Moara Vlasiei este cea mai buna mutare pe care am fi putut-o face. Spatiile mari de depozitare si posibilitatea crearii unui showroom interactiv unic in Romania ne-au determinat sa schimbam punctul de lucru.” a declarat Gabriel Mihai, Director General al RomAudioVideo. ”De asemenea, dorinta conducerii de a oferi cele mai bune conditii pentru stimularea creativitatii si implicarii angajatilor a culminat prin amenajarea unor spatii speciale atat in interiorul cladirii cat si in curte pentru ca orice pauza luata de acestia sa fie intr-un mediu natural si relaxant.”

Acest proces este planificat in doua etape. In prima faza, au fost mutate birourile si depozitul si a fost creat un showroom de 120 mp, pentru impatimitii echipamentelor audio video profesionale, dar si pentru cei care vor sa testeze singuri potentialul sistemelor de casa inteligenta.

O a doua etapa se va desfasura anul viitor, atunci cand showroom-ul se va extinde la 350 de metri patrati si va fi construit un nou depozit mult mai incapator.

Noul spatiu din Moara Vlasiei se intinde pe o suprafata de 1200 mp, va gazdui in jur de 30 de persoane pe o suprafata totala construita de 600 mp.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romaudiovideo/romaudiovideo-anunta-mutarea-sediului-principal-in-moara-vlasiei