RomAudioVideo te invita la un nou workshop gratuit: mixer/matrice digitala M-9000

Moara Vlasiei - 27 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Tehnologie

Matricea digitala M-9000 de la TOA Electronics este ideala in baruri, restaurante, hoteluri, sali de conferinta, muzee, sali de fitness sau cladiri de birouri. Noi iti vom dezvalui in cadrul acestui workshop de ce M-9000 este alegerea ideala, ca pret si ca proprietati tehnice.

Showroom RomAudioVideo

De ce recomandam M-9000 in aplicatiile tale profesionale?Pentru ca este modulara, asigura pana la 16 zone, este prevazuta cu 4 prioritati de paging, doua moduri de operare (mixer sau matrice, key-lock), memorie pentru 32 de scene/ evenimente, functie de revenire crescendo a muzicii (VOX). Poti testa acest mixer/ matrice digitala in showroom-ul nostru alaturi de inginerul Mircea Velicu. Vino in data de 6 septembrie, intre orele 09:00 si 11:00, la sediul nostru din Moara Vlasiei.Vei descoperi functionalitatile matricei digitale M-9000 de la TOA Electronics, certificata cu standardele obligatorii europene EN-54 16 si 24.Nu trebuie decat sa completezi un formular de inscriere solicitat anterior prin e-mail la adresa office@audio.ro sau la numarul de telefon 0373.550.217. Afla mai multe despre aceasta matrice si descopera alte produse TOA pe site-ul nostru oficial.DESPRE TOA ELECTRONICS: TOA Electronics a intrat pentru prima oară pe piaţa din România prin intermediul companiei RomAudioVideo în 1993, dezvoltând în 20 de ani de parteneriat proiecte majore, în special pe domeniul Public Address. În anul 2013, RomAudioVideo a obţinut distribuţie exclusivă la nivel naţional, ca o încununare a colaborării din ultimele două decenii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romaudiovideo/romaudiovideo-te-invita-la-un-nou-workshop-gratuit-mixer-matrice-digitala-m-9000