Castiga un autoturism Dacia Logan la fiecare 3 luni de la amanet Romero!

Galati - 7 august 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Ne place sa castigam, ne plac premiile! Alegem numere norocoase in fiecare saptamana, razuim taloane. La Amanet Romero sansele de castig sunt mari pentru clientii din Galati, Bucuresti si Tecuci .

Castigator masina

A aparut o problema de sanatate, aveam nevoie de bani repede si am amanetat la Romero. Am castigat masina nr.14.

Jantea Cristian

Castigi usor amanetand la Amanet Romero!

Amanetul este vazut doar ca o firma de la care poti sa iei bani repede pe termen scurt daca lasi un bun garantie. Dar daca amanetul ar putea fi si bucuria castigului? Iar premiile primite de la un amanet ar fi extrem de interesante?

Ne place sa castigam, ne plac premiile! Alegem numere norocoase in fiecare saptamana, razuim taloane. Cum ar fi  sa primim mult mai mult de la amanetul nostru La Amanet Romero bunurile lasate in amanet aduc premii in bani, lingouri din aur si o masina la fiecare trei luni pentru clientii din Galati, Bucuresti si Tecuci

Evident ca din primul moment, cand a aparut nevoia unui imprumut trebuie sa ne documentam. Exista comision de administrare? Care sunt comisioanele din piata? Cum pot sa stiu in permanenta care este situatia bunurilor amanetate? O astfel de cercetare ne-ar ajuta sa descoperim ca sunt firme de amanet la care nu exista comision pentru serviciul de informare cu privire la situatia contractului, ca avem posibilitatea sa prelungim contractele online de acasa si cu cost ZERO.

Fiecare piesa din metal pretios amanetata la Romero si un Contract Gold sau Avantaj deschide posibilitatea unui castig. La Romero nu urmaresti doar contractele de amanet ci si castigurile pentru ca ele sunt lunare.

14 masini, peste 200 de lingouri din aur si premii in bani au fost deja oferite. In curand un client al amanetului Romero va conduce un autoturism nou.

Aflata, deja, la a 15-a editie, extragerea, ce va avea loc in data de 26 septembrie, la ora 18:30 promite sa aiba o participare numeroasa la eveniment. De fapt, managerul amanetului afirma ca cel putin 60% dintre clientii actuali vor intra in cursa pentru un autoturism Logan.

Amanetul Romero este singurul amanet care de patru ani ofera cate o masina Dacia Logan la fiecare trei luni.

Cum te inscrii la tombola?

Pentru a te inscrie pentru marea extragere a autoturismului Logan, este suficient sa amanetezi o bijuterie la oricare dintre cele 19 case de amanet Romero dispuse in diferitele regiuni ale Romaniei. Aurul nu este conditionat de un anumit gramaj, puteti sa aduce si fragmente ale bijuteriilor din materialul pretios. Toti clientii care efectueaza o achitare sau prelungire de contract primesc un talon ce va fi introdus in urnele amplasate in centrele de amanet, astfel ca sunt inscrisi automat in cursa pentru castigarea autoturismului, avand posibilitatea de castig chiar daca au semnat contractul in aceeasi zi cu extragerea.

Cum afli daca ai castigat?

Amanet Romero anunta castigatorii autoturismului Logan pe site-ul oficial, retelele sociale si telefonic.

Ce spun castigatorii precedenti?

Cum era de asteptat, nici unul dintre castigatorii autoturismelor Logan nu s-au asteptat sa fie chiar ei fericitii care vor conduce o masina noua, data fiind situatia economica in care se aflau. Printre castigatori se numara atat doamne, cat si domni, multi trecuti de prima tinerete. Doamna Plesa Amelia, de pilda, sustine ca beneficiaza de cinci ani de serviciile Western Union ale amanetului si, desi nu are permis de conducere, si-a incercat sansa, in timp ce domnul Jantea Cristian, castigatorul cu numarul 14, afirma ca, desi i se parea imposibil sa fie chiar dansul castigatorul, norocul a fost de partea lui. A castigat masina a doua zi dupa semnarea contractului. Si avea un lant de 2 gr.

Amanet Romero va ureaza "succes"!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romero-26-ifn-srl/castiga-un-autoturism-dacia-logan-la-fiecare-3-luni-de-la-amanet-romero