Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa - Ediţia a V-a 15 decembrie 2011

BUCURESTI - 16 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Grupul de Presă REPORTER, prin publicaţia de mediu Infomediu Europa, membră a European Environmental PRESS, organizează în data de 15 decembrie cea de-a cincea ediţie a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa.

Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa - Ediţia a V-a 15 decembrie 2011

Ca în fiecare an, performanţa şi implicarea într-un mediu curat sunt premiate şi evidenţiate de către revista Infomediu Europa prin acest eveniment special ce reuneşte companiile româneşti implicate în domeniul protecţiei mediului, nume de referinţă din mediul de afaceri, sectorul administraţiei publice, mediul politic, precum şi organizaţiile non-guvernamentale.

Concepută sub forma unui eveniment complex, de mare anvergură şi notorietate, această Gală este dedicată personalităţilor care au încurajat iniţiativele remarcabile ale tuturor celor implicaţi în acţiunile dedicate protejării naturii şi care şi-au adus aportul la conştientizarea problemelor de mediu.

Din cele 18 premii ce vor fi decernate în cadrul celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Revistei Infomediu Europa, 15 vor fi supuse jurizării şi 3 premii vor fi acordate de echipa redacţională a publicaţiei.

„Ca şi în cazul ediţiilor precedente, trofeul „Omul Verde” va fi extrem de disputat, însă la fel de important pentru noi este să premiem activităţile desfăşurate de ONG-uri de-a lungul anului 2011 şi să promovăm cel mai rezonant proiect de CSR pe mediu din acest an”, a declarat Stere Creţu, preşedintele Grupului de Presă REPORTER.

Luna noiembrie este dedicată voturilor finale, pentru că „Împreună îi alegem pe cei mai buni”.

Conştiinţa ecologică nu ţine cont de vârstă sau de alte astfel de criterii şi pentru că transparenţa şi obiectivitatea sunt esenţiale în alegerea câştigătorilor, până pe data de 25 noiembrie 2011, strângem rândurile pentru a-i alege pe cei mai buni.

Vă aşteptăm pe www.infomediu.eu pentru a vă oferi detaliile referitoare la procesul de selecţie a viitorilor câştigători.

Despre ROMES GRUP INT

REVISTA DE MEDIU SI ECOLOGIE INFOMEDIU EUROPA

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romes-grup-int/gala-premiilor-revistei-infomediu-europa-editia-a-v-a-15-decembrie-2011