Pentru prima data in Romania, lumea florilor prinde viata la Romexpo!

BUCURESTI - 23 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Social

În perioada 8-12 iunie 2011 ROMEXPO SA organizează cea de-a III-a ediţie a EXPO FLOWERS & GARDEN - expoziţie internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit.

Pentru prima data in Romania, lumea florilor prinde viata la Romexpo!

Evenimentul se adresează crescătorilor profesionişti de flori şi plante decorative, designerilor de peisagistică, florarilor profesionişti, distribuitorilor şi comercianţilor de flori, plante şi articole necesare întreţinerii spaţiilor verzi, horticultorilor şi proprietarilor de sere.

Totodată sunt aşteptaţi la această expoziţie toţi cei pasionaţi de realizarea aranjamentelor florale, precum şi cei care sunt în căutarea unei idei sau soluţii pentru amenajarea grădinii.

Participanţii vor putea admira cele mai spectaculoase decoraţiuni florale şi soluţii de arhitectură peisagistică şi vor putea participa la diverse demonstraţii de realizare a aranjamentelor florale.

În cadrul expoziţiei va avea loc un eveniment inedit în domeniul design-ului floral. Acest eveniment este în premieră în România şi va fi realizat de Romexpo împreună cu Per Benjamin, Maestru Florist Internaţional, deţinătorul a numeroase medalii obţinute în urma participării la cele mai importante concursuri din lume.

Oaspetele nostru va organiza în data de 10 Iunie un Workshop şi în data de 11 Iunie o Demonstraţie Live. Cei prezenţi vor putea admira modul deosebit în care se realizează diverse tipuri de aranjamente florale ce vor impresiona prin eleganţă şi frumuseţe.

În aceeaşi perioadă, Romexpo organizează cea de-a XVIII -a ediţie a Expozitiei Internaţionale Ambient – Târg Internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni şi mobilier.

Programul de desfăşurare a Expo Flowers & Garden: 08-11 iunie 2011: 10.00-18.00 12 iunie 2011: 10.00-16.00 Tarif de intrare: 5 RON

Programul de desfăşurare a workshop-ului şi demonstraţiei susţinute de Per Benjamin:

10 iunie 2011, Workshop (Sala Brâncuşi)

-  09.00-12.00, partea I -  12.00-14.00, pauza -  14.00-17.00, partea a II-a

Atelierul se va finaliza cu decernarea diplomelor şi cu un cocktail restrâns. Număr maxim de participanţi: 30 persoane Cost atelier: 80 EUR + TVA* (inclus: o invitaţie la show-ul demonstrativ)  *costul include: taxa de înregistrare, materialele necesare (flori şi accesorii), aranjamentele finale

11 iunie 2011, Demonstraţie live (Sala Titulescu)

11.00, intrare public 13.00 -16.00, show demonstrativ, prezentare de modă şi paradă de aranjamente florale 16.30, sesiune de vânzare de carte şi autografe (zona Book signing)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romexpo/pentru-prima-data-in-romania-lumea-florilor-prinde-viata-la-romexpo