Targul International de Bunuri de Larg Consum – TIBCO 2013, Cel mai mare hypermarket din Romania se deschide intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO

BUCURESTI - 29 aprilie 2013

Comunicat tip General in Social

Manifestare expozitionala de referinta in Romania, TIBCO isi asteapta vizitatorii la cea de a XXX-a editiem intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO, in Pavilionul Central.

Targul International de Bunuri de Larg Consum – TIBCO 2013, Cel mai mare hypermarket din Romania se deschide intre 30 mai si 2 iunie la ROMEXPO

TIBCO 2013 aduce noul concept "Made in" prin prezentarea produselor cu specific din tarile de provenienta ale expozantilor. Producatori si distribuitori de bunuri de larg consum din tara si din strainatate vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a fi la curent cu noutatile atat de pe pietele nationale, cat si internationale.

Imbracaminte, incaltaminte, mobilier, decoratiuni interioare, produse de ingrijire personala, alimente, articole pentru casa, articole sportive, bijuterii si multe altele vor fi de gasit la TIBCO 2013.

In plus, expozantii anunta reduceri importante doar in timpul celor patru zile de targ, ajungand si pana la 50%!

Tot in cadrul acestei manifestari, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti - UCECOM organizeaza cea de-a doua editie a Salonului Cooperatiei Mestesugaresti - COOPEXPO. Evenimentul va reuni peste 35 de societati cooperative producatoare si prestatori de servicii din sectorul cooperatiei mestesugaresti, inclusiv din domeniul educational si turistic. In standuri vor fi expuse produse din domenii diverse precum: confectii textile si tricotaje, mobila si alte articole din lemn, artizanat (textil, din lemn, ceramica etc.), incaltaminte, produse din metal (inclusiv fier forjat), produse alimentare (dulciuri, esente, arome si condimente) si altele.

Si in acest an, TIBCO se va desfasura in acelasi timp cu KIDEX – Expozitia de produse si servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti, transformand Pavilionul Central ROMEXPO intr-un loc pentru toata familia.

  

Program de vizitare este:

•30.05 – 01.06.2012 intre orele 10.00 – 19.00

•02.06.2012 intre orele 10.00 – 16.00

 

Intrarea este libera!

Pentru mai multe detalii, accesati www.tibco.ro