Târgul Internaţional de Servicii şi Utilităţi Publice

BUCURESTI - 6 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Mai sunt 2 zile până la deschiderea oficială a primului Târg Internaţional de Servicii şi Utilităţi Publice din România – TUP, 8-11 septembrie 2011, Centrul Expoziţional ROMEXPO, Bucureşti

Târgul Internaţional de Servicii şi Utilităţi Publice

În perioada 8 - 11 septembrie 2011, ROMEXPO SA organizează prima ediţie a Târgului Internaţional de Servicii şi Utilităţi Publice - TUP manifestare expoziţională dedicată dezvoltării locale şi regionale, amenajărilor, noilor tehnologii, precum şi traficului şi infrastructurii.

În data de 8 septembrie 2011, ora 11.00 are loc deschiderea oficială a târgului, unde sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi din partea Primăriei Municipiului Bucureşti, Ministerului Administraţiei şi Internelor, ambasadelor străine în România, Universităţii Politehnica din Bucureşti, Universităţii de Arhitectură Ion Mincu, Camerei de Comerţ şi Industrie din România, Camerelor de Comerţ şi Industrie Judeţene, cât şi reprezentanţi ai firmelor din domeniul utilităţilor publice.

Târgul oferă investitorilor o imagine de ansamblu asupra posibilităţilor de dezvoltare şi a proiectelor de investiţii ce pot fi realizate atât în zonele urbane, cât şi în zonele rurale.

Luând în considerare evoluţia pieţei din România, precum şi necesitatea armonizării legislaţiei şi dezvoltării infrastructurii, ROMEXPO a lansat acest târg specializat pe teme de urbanism, facilităţi şi servicii publice.

În cadrul Târgului Internaţional de Servicii şi Utilităţi Publice din România – TUP expun atât primării din toată ţara care prezintă proiectele obţinute cu finanţare europeană nerambursabilă cât şi firme care oferă produse şi servicii pentru spaţiul public din următoarele domenii:

Construcţia şi întreţinerea clădirilor;Amenajări urbane şi spaţii verzi;Protecţia mediului înconjurător, colectare şi depozitare deşeuri;Echipamente pentru trafic, sisteme de mobilitate şi infrastructură;Eficienţă energetică;Semnalizare rutieră şi sisteme de parcare;Iluminat public şi mobilier urban.

În perioada 8 – 11 septembrie 2011 se va desfăşura un program de  conferinţe, workshop-uri, mese rotunde susţinut de specialişti din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Universitatii Politehnice Bucureşti, Universitatii de Arhitectură Ion Mincu Bucureşti, Companiei de Utilităţi Publice Focşani, Asociaţiilor, ONG-urilor şi firmelor private participante.

Programul de vizitare:

8 - 10 septembrie 2011, între orele 10.00-18.00
    11 septembrie 2011, între orele 10.00-16.00

Preţul unui bilet este de 5 lei/zi/persoană

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romexpo/targul-international-de-servicii-si-utilitati-publice