Invitaţie la Marea petrecere cu timbre, concursuri şi prieteni – MARKY MANIA

BUCURESTI - 23 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Dragi prieteni,

Ca în fiecare an, Romfilatelia vă aşteaptă la Târgul Internaţional Gaudeamus Carte de Învăţătură ediţia a 19a. Astfel, în perioada 21-25 noiembrie, la Romexpo, Romfilatelia va avea standul 225, nivel 4.50.

Marea petrecere - MARKY MANIA

Marea petrecere - MARKY MANIA

 Te aştept sâmbătă, 24 noiembrie 2012, între orele 11:00 – 20:00, la Marea Petrecere Marky Mania, să desenăm, să cântăm şi să ne distrăm împreună, într-o lume de timbre şi alături de prieteni!  

Marky

Şi, cum petrecerile şi surprizele pentru copii nu puteau să lipsească, vă invităm sâmbătă, 24 noiembrie 2012 la mare petrecere mare – MARKY MANIA!!!

 

Ca şi în anii trecuţi, cele mai aşteptate momente vor fi:

-         întâlnirea cu Marky;

-         face painting;

-         concursuri de desen, copii având la dispoziţie schiţele unor numeroase animale, jucării şi chiar pe cea a lui Marky pentru a-şi pune imaginaţia la treabă;  

-         concurs de puzzle cu premii;

-         concurs Găseşte seria completă! dintr-o cutie cu fragmente;

-         concurs de întrebări despre filatelie;

-         statuie umană pentru entertainment şi pentru promovarea premierei filatelice româneşti – Primul timbru de aur!

-         foto şi video asigurate de o echipă de profesionişti;

-         muzică şi dans, bineînţeles cu DJ şi lumini;

-         imnul Marky Mania !

 

Copiilor care trec pe la petrecerea noastră le vom oferi baloane, surprize dulci, acces nelimitat la cutia cu fragmente şi multă distracţie alături de prietenul nostru Marky!

 

La ora 18:00, va avea loc extragerea câştigătorilor tombolei Romfilatelia – o marcă de aur, moment pe care îl vom organiza cu ajutorul lui Marky!

 

Aşadar, vă aşteptăm sâmbătă, 24 noiembrie 2012, între orele 11:00 – 20:00, la Marea Petrecere Marky Mania!!!

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.