În 2012, Romfilatelia vă invită să VIZITAȚI ROMÂNIA

BUCURESTI - 5 aprilie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

PostEurop, organism specializat ONU, lansează anul acesta – sub genericul EUROPA 2012 – Vizitați…, invitația de a cunoaște, prin universul timbrelor, atracțiile turistice ale țărilor continentului european.

În 2012, Romfilatelia vă invită să VIZITAȚI ROMÂNIA

În 2012, Romfilatelia vă invită să VIZITAȚI ROMÂNIA

 

Europa, locul unde a luat naștere turismul internațional, începând cu secolul al XIX-lea, a devenit astăzi cel   mai vizitat continent, reunind cu mândrie cele mai multe țări și atracții turistice din lume.

 

De aceea, PostEurop, organism specializat ONU, lansează anul acesta – sub genericul EUROPA 2012Vizitați…, invitația de a cunoaște, prin universul timbrelor, atracțiile turistice ale țărilor continentului european.

 

România de astăzi a prins contur încă de la începutul primului mileniu, în zona sud-estică a Europei Centrale, cu arcul munților Carpați în mijloc și marginită de Dunăre și Marea Neagră. Țara noastră se bucură de aproape toate formele de relief existente, de la râuri și izvoare termale, parcuri și rezervații naturale, peșteri vestite până la saline, litoralul Mării Negre și Delta Dunării.

 

Emisiunea de mărci poștale din acest an, realizată la inițiativa PostEurop, este alcătuită din două mărci poștale – cu valorile nominale de 1,40 lei și 8,10 lei, un plic „prima zi” și un carton filatelic.

 

Cele două mărci poștale ale emisiunii EUROPA 2012Vizitați România vor călători în întreaga lume și vor demonstra că România merită să fie vizitată pentru unicitatea frumuseților și a numeroaselor tradiții păstrate de-a lungul secolelor.

 

Începând cu ziua de vineri, 6 aprilie 2012, emisiunea de mărci poştale „EUROPA 2012 – Vizitați România” va putea fi achiziţionată de la toate magazinele Romfilatelia din Bucureşti şi din ţară.

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.