ROMFILATELIA SĂRBĂTOREȘTE ZIUA ÎNĂLȚĂRII SFINTEI CRUCI ALĂTURÂNDU-SE TÂRGULUI ICONARILOR ȘI AL MEȘTERILOR CRUCERI 2012

BUCURESTI - 14 septembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

În zilele de 14-16 septembrie 2012, în cadrul manifestărilor dedicate Sărbătorii Înălțării Sfintei Cruci, Romfilatelia participă la programul „Zilele Muzeului Țăranului Român”, desfășurat sub tutela acestuia.

Muzeul Ţăranului Român pe mărcile poştale româneşti

Muzeul Ţăranului Român pe mărcile poştale româneşti

În zilele de 14-16 septembrie 2012, în cadrul manifestărilor dedicate Sărbătorii Înălțării Sfintei Cruci, Romfilatelia participă la programul „Zilele Muzeului Țăranului Român”, desfășurat sub tutela acestuia. Astfel, în perioada amintită, între orele 10:00-18:00, Romfilatelia pune la dispoziție colecționarilor de mărci românești și nu numai un stand de vânzare în cadrul Târgului iconarilor și al meșterilor cruceri.

 

Oferim tuturor vizitatorilor noștri emisiuni de timbre cu tematică religioasă, folclorică, națională, precum „Costume naționale”, „Dansuri populare”, „Călușarii”, „Ceramică românească”, „Sfintele Paști”, „Centenarul Muzeului Țăranului Român” etc., aceștia putând admira și cumpăra de la mărci poștale, colițe, poșete cu timbre până la clasoare, pensete, lupe și multe alte produse filatelice.

 

Cu această ocazie, ne alăturăm acțiunii culturale inițiate de Muzeul Țăranului Român care încearcă să recupereze frumusețea obiectelor de cult și să reconstituie meșteșugul realizării acestora, redescoperind unicitatea, calitatea și frumusețea creațiilor tradiționale îmbinate cu note inovative.

 

Astfel, cu ajutorul produsele filatelice prezentate în cadrul târgului, Romfilatelia vă oferă o alternativă de redescoperire a obiectelor de cult și tradițiilor românești prin universul magic al timbrelor.

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.