Romfilatelia vă urează o PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ!

BUCURESTI - 27 februarie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Martie sau Mărțișor, așa cum se numește în tradiția populară, este luna care vestește apropierea primăverii, tablou ce dezvăluie o natură care se trezește la viață și un soare blând ale cărui raze aduc optimismul în gândurile și activitățile care ne înconjoară.

Romfilatelia vă urează o PRIMĂVARĂ FRUMOASĂ!

Este o lună învăluită de semnificații, fie cea din trecut, când marca începutul noului an la geto-daci, calendarul având doar două anotimpuri - vara și iarna, fie cea din prezent, când este un simbol prevestitor al primăverii, bucuriei și optimismului.

Regăsindu-se și în istoria Romfilatelia , 1 Martie a fost marcată adesea pe timbrele românești, de-a lungul timpului fiind realizate emisiuni filatelice dedicate acestei sărbători tradiționale, Mărțișorul – mic însemn al norocului, dragostei și înțelepciunii.

În prag de primăvară, într-o lună cu însemnătate simbolică, a cărei vechime coboară adânc în istoria obiceiurilor românești, Romfilatelia dăruiește tuturor un Mărțișor virtual, alăturând acestuia cele mai calde urări de bine și gânduri frumoase

 

Vă dorim o primăvară cu multe bucurii și realizări!

Despre Romfilatelia

Romfilatelia este societatea specializata in emiterea si comercializarea marcilor postale romanesti, precum si a produselor filatelice speciale. Existenta noastra este dedicata atat dezvoltarii prestigiului si studiului filateliei romanesti, cat si constientizarii valorilor Romaniei pe plan intern si international.