Plase pescaresti profesionale - solutii pentru piscicultura

BUCURESTI - 6 noiembrie 2015

Comunicat tip General in Agricultura

Compania Romnets Corporation SRL specializata in solutii complete si profesionale pentru piscicultura si acvacultura isi continua extinderea intrand pe piata plaselor de pescuit profesionale din Bulgaria. Accesul la piata vecina Romaniei a venit ca un pas firesc in procesul de dezvoltare a companiei noastre.

produse din plase si sfori textile

produse din plase si sfori textile

Punem intotdeauna si fara exceptie interesul clientilor nostri pe primul plan. Toate plasele confectionate de noi sunt confectionate la o calitate deosebita si sunt testate in prealabil cu multa atentie.

Principalele produse din plasa si sfoara din oferta Romnets:

Setca pescareasca - este un echipament profesional de pescuit care nu lipseste din dotarea niciunei firme ce are ca obiect de activitate pescuitul industrial.

Navodul de pescuit - este cel mai mare echipament pescaresc iar in unele cazuri poate sa ajunga la dimensiuni cu adevarat impresionante. Cel mai mare navod confectionat de noi are 700 m lungime si 8 m inaltime.

NOU - din toamna 2015 Romnets a inceput sa produca echipamente pescaresti profesionale pentru pescuit in Marea Neagra: setci pentru calcan chefal, lufar, navoade pentru pescuit marin de tip traul ( trawl net ); diverse accesorii pentru confectionarea navoadelor marine: plute, sofori, ata cetcuit ...

Viviere pentru acvacultura - credem cu tarie ca vivierele plutitoare isi vor gasi cat mai curand locul in preferintele piscicultorilor pentru ca sunt un mod eficient de crestere a pestilor. Prin urmare noi investim in stocuri si in pregatirea angajatilor pentru a fi pregatiti pentru toate solicitarile.

Plase pescaresti multifilament - avem parteneriate de lunga durata cu firme din Japonia, lideri mondiali in domeniul plaselor de pescuit iar calitatea produselor este indubitabila.

Ca parte a startegiei noastre de extindere, in luna octombrie am lansat, pe langa varianta site-ului propriu in limbile romana si engleza ( www.romnets.ro/en ) si varianta in limba bulgara - www.romnets.ro/bg

De ce ROMNETS este locul potrivit pentru proiectele tale?

- Pentru ca nu livram simple produse, ci gasesti solutii personalizate pentru planurile tale.

- Pentru ca ai nevoie de un partener de incredere, nu de un vanzator de produse, iar noi intelegem acest lucru si iti oferim: produse de calitate, flexibilitate, fiabilitate, originalitate, promptitudine.

- BUNUL SIMT este o valoare la care tinem mult, iar in fiecare zi ne lasam condusi de ETICA si INTEGRITATE.

Profesionalismul si calitatea produselor sunt principalele elemente pe care ne-am construit acest business. La aceasta am adaugat dorinta de a satisface nevoile fiecarei persoane in parte pentru a dezvolta parteneriate durabile.

Nu comercializam niciun tip de plase monofilament, sunt ilegale in Romania. Produsele din plasa comecializate de Romnets nu sunt toxice, detin certificate de calitate si de origine, sunt produse de unele dintre cele mai mari companii internationale.

Despre Romnets

Solutii profesionale din plase si sfori textile. ROMNETS este furnizorul preferat si locul potrivit pentru succesul proiectelor tale. Produse din plasa si servicii "made to measure", toate intr-un singur loc. ROMNETS nu ofera doar solutii standard, ci le adapteaza nevoilor individuale.