RPG Distribution deschide un nou depozit IT în Bucureşti

BUCURESTI - 21 februarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

RPG Distribution, divizia de import şi distribuţie pe reseller pentru tehnică de calcul din cadrul companiei Rompers Grup, anunţă deschiderea depozitului IT din Bucureşti. Prin aceasta investiţie, firma îşi propune să răspundă eficient nevoilor clienţilor şi partenerilor din zona de sud a ţării.

La 8 ani de la lansarea oficială pe piaţa românească de IT, RPG Distribution, deschide un punct de livrare IT, în Bucureşti. Birourile sunt amplasate în zona complexului Romexpo, strada Hrisovului, numarul 2A, sector 1.

Orientarea companiei către zona de sud şi sud-vest a ţării se încadrează în strategia de extindere a reţelei de distribuţie, prin lărgirea gamei de produse comercializate, având drept obiectiv creşterea numărului de revânzători şi consolidarea parteneriatelor existente. Prin deschiderea acestui punct, RPG Distribution doreşte să fie mai aproape de clienţi şi parteneri prin participarea continuă la dezvoltarea pieţei IT din România.

Misiunea firmei constă în a aduce, în permanenţă, clienţilor şi partenerilor săi cele mai inovative produse şi soluţii din domeniul IT, împreună cu servicii de calitate care să satisfacă cele mai variate necesităţi informatice. Avantajele principale ale parteneriatului cu RPG Distribution sunt: preţuri competitive, stoc diversificat, suport tehnic şi promptitudine în livrarea comenzilor.

Despre Rompers Grup

Înfiinţată în anul 1997, RPG Distribution este divizia de import şi distribuţie de tehnică de calcul a companiei Rompers Grup, cu sediul principal în Iaşi. Compania este un nume de încredere pe piaţa de distribuţie IT din zona de nord şi nord-est a României, importator direct al mărcilor: Epox, Kingmax, Compro, Yakumo, Jetway, Gainward, Kinstone şi distribuitor pentru o gamă largă de componente, accesorii pentru calculator şi produse multimedia.

Pentru a oferi satisfacţie clienţilor, RPG Distribution a creat înainte de toate o filosofie bazată pe cunoaşterea în profunzime a nevoilor clientului, astfel încât să răspundă cerinţelor variate şi în continuă schimbare ale pieţei. Această perspectivă ne permite să venim în întâmpinarea clienţilor cu un sistem de distribuţie de înaltă calitate şi cu un personal tânăr, responsabil şi orientat spre performanţă.

Mai multe informaţii despre companie, produsele şi serviciile Rompers Grup puteţi obţine vizitând site-ul www.rompers.ro.
S.C. Rompers Grup S.R.L.
Iasi, Str. Clopotari 15, Telefon: 0332.802.511, clopotari@rompers.ro
Bucuresti, Str. Hrisovului 2A, Telefon: 031.805.90.10, bucuresti@rompers.ro


marketing@rompers.ro