SERVICE/REPARATII COPIATOARE

BUCURESTI - 7 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

ONE STOP SHOP -vanzari copiatoare alb negru si color reconditionare, import Germania;-servicii specializate: printuri alb negru si color, copii tip xerox, laminari, indosarieri, carti de vizita, invitatii de nunta, fluturasi si afise, toate intr-un singur magazin la preturi foarte mici.

"ONE STOP SHOP"

 

Firma Romprint va pune la dispozitie, servicii specializate de intretinere, revizie, constatare defecte si reparatii, pentru o gama larga de copiatoare: Canon, Minolta, Konica, Xerox...Service-ul aparatelor se asigura sub forma unui contract de servicii, care poate fi de 2 tipuri, in functie de alegerea dumneavoastra:

contract lunar ce include:

-revizie lunara obligatorie, montare gratuita a pieselor uzate si suport telefonic.

contract cu interventie la cererea clientului, include:

-constatarea defectului si deplasarea gratuita la sediul clientului in zona Bucuresti, montare gratuita a pieselor uzate, evalurea echipamentelor cu grad ridicat de uzura.

Puteti trimite comenzile dumneavostre pe adresele de mail: contact@romprint-prod.ro, office@romprint-prod.ro sau prin telefon: 021.250.80.34 si va vom servi cu promtitudine.

Despre Romprint Prod

S.C. Romprint Prod. SRL, este o societate infiintata in anul 1994, care si-a extins an de an activitatea, atat prin diversificarea gamei copiatoarelor Minolta oferite si a formelor de promovare si vanzare, cat si prin realizarea unui sistem complet si integrat de servicii post-vanzare, in fiecare an inregistrandu-se o crestere a cifrei de afaceri.