Dongfeng Chaoyang Diesel Engine imbunatateste colaborarea functionala si intre departamente cu PTC Windchill

BUCURESTI - 21 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Utilizatorii obtin o productivitate crescuta, mai putine erori si o eficienta marita

PTC a anuntat astazi ca Dongfeng Chaoyang Diesel Engine Co. Ltd., unul dintre cei mai mari producatori de motoare diesel din China, a optimizat si usurat procesele de dezvoltare a produselor sale, utilizand solutiile PTC Windchill. Alegerea solutiei Windchill a imbunatatit colaborarea functionala si intre departamente care ii includea pe inginerii de la proiectare, departmanetul “inginerie”, productie si asamblare, la fel ca si pe utilizatorii din celelalte departamente ale corporatiei. Prin construirea unui loc de depozitare care sa fie complet, consistent si actualizat pentru informatiile legate de Dezvoltarea produselor, bazat pe Windchill, Chaoyang Diesel Engine a reusit sa realizeze o integrare inteligenta a informatiilor intreprinderii si a devenit primul care a realizat integrarea intre Windchill si SAP in industria auto in China. Chaoyoang Diesel foloseste Windchill in conjunctura cu implementarea sa PTC Pro/ENGINEER.

“Companiile din industria auto se zbat sa reduca timpul de dezvoltare a produselor, simultan cu maximizarea managementului productivitatii si avansul realizat in domeniul controlului calitatii” a spus dl. Zhao Zhuang, General Manager al companiei Dongfeng Chaoyang Diesel Engine. “Tinand cont de competitia intensa in domeniul motoarelor diesel si al trenurilor de mare putere, Sistemul de dezvoltare a produselor PTC a devenit avantajul nostru competitiv principal in asigurarea unui raspuns deosebit de rapid in urma cererii clientilor si colaborarii cu partenerii nostri.”

Chaoyang Diesel Engine a ales Windchill ca fiind platforma de sistem PDM la nivel de intreprindere, pentru a satisface nevoia pentru managementul structurii produselor, managemenul modificarilor si flow control, care ofera metode de proiectare avansate si instrumente de management pentru cercetarea si dezvoltarea produselor. In plus, Chaoyang Diesel Engine a realizat o baza de date cu mai mult de 1300 de stucturi de produse puse in comun. Prin reorganizarea si optimizarea structurilor pastrate, Chaoyang Diesel Engine a rezolvat problemele care apareau datorita diferentelor dintre desene si piese/asamblare; in plus, Chaoyang Diesel Engine a permis transmiterea datelor referitoare la structura produsului sistemului de productie, folosind un flux al proceselor optimizat si a oferit date transmise fara nici o eroare de la PDM la sistemul ERP. Procesul a permis integrarea in ansamblu a informatiilor intreprinderii in care informatiile referitoare la produs sunt transmise corespunzator intre departamentele tehnologic, productie, vanzari si financiar, aceste informatii putandu-se deplasa lejer si rapid in intreaga intreprindere.

“Vedem acum imbunatatiri semnificative in cadrul proceselor de dezvoltare a produselor si toate acestea datorita folosirii capacitatii PTC Windchill care include si Managementul BOM al datelor” a spus dl. Gao Mingshan, Director al Centrului de Informatii Dongfeng Chaoyang Diesel Engine Co. Ltd. “Echipa noastra de dezvoltare a produselor depinde, in principal, de tehnologiile de colaborare pentru a termina si furniza munca realizata de membrii ei. Cu Windchill, putem controla informatiile si putem realiza managementul procesului de dezvoltare pe parcursul intregului ciclu de viata al unui produs.”
“Industria auto suporta in prezent presiuni puternice din partea competitiei care includ timpul in care produsul ajunge pe piata, integrarea electronicelor diferentiale si costul total al dezvoltarii”, a spus dl. Martin Walters, Director al Automotive Product and Market Strategy de la PTC. “Utilizand Windchill in legatura cu Pro/ENGINEER pentru a creste eficienta in timpul accesului la datele exacte, automatizarea fluxului de lucru si managementul BOM al datelor ajuta la reducerea riscurilor operationale existente pe parcursul procesului de dezvoltare a produsului”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romsym-data/dongfeng-chaoyang-diesel-engine-imbunatateste-colaborarea-functionala-si-intre-departamente-cu-ptc-windchill