Minitab - apreciat pentru bune practici

BUCURESTI - 5 iunie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Frost & Sullivan a oferit premiul sau “2007 Customer Value Leadership of the Year”companiei Minitab pentru furnizarea de software si servicii exceptionale si care ajuta clientii sai sa-si utilizeze la maximum resursele si sa-si sporeasca profiturile.

Minitab  - apreciat pentru bune practici

'Produsul de baza al Minitab este software-ul sau statistic, insa compania a demonstrat si un inalt nivel de competenta in a oferi produse relationate, training si servicii de consultanta, care joaca un rol important in sporirea valorii ofertei pe care o propun pietei de clienti', afirma Sashankh Kale, analist la Frost & Sullivan Research.

In plus, pentru a realiza cercetari de amploare, Frost & Sullivan a intervievat mai intai clientii Minitab pentru a le intelege experientele. “Minitab este onorat sa primeasca acest premiu si mandru sa ofere clientilor nostri produse si servicii pe care acestia le apreciaza atat de deschis.”

Frost & Sullivan este o companie de consultanta cu crestere globala care realizeaza studii de piata, analize de tehnologii, econometrice si demografice. Clientii sai includ companii Global 1000, companii noi si comunitatea investitorilor.