Romsym Data este distribuitor Data Domain pentru România

BUCURESTI - 29 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Romsym Data, unul dintre principalii furnizori de solutii IT din România, anunta semnarea parteneriatului cu Data Domain.

Romsym Data este distribuitor Data Domain pentru România

Incepând de la inceputul lunii Mai 2009 Romsym Data devine distribuitor Data Domain pentru România.

Despre Produsele Data Domain
Sistemele de stocare destinate eliminarii datelor redundante ofera performante optime in cazul protectiei datelor si recuperarii lor in urma dezastrelor. Data Domain ofera o gama de produse usor de utilizat, pentru a indeplini cerintele legate de backup, stocare si arhivare in cazul firmelor si organizatiilor de toate marimile, urmarind, totodata, reducerea costurilor si simplificarea managementului datelor. Sistemele Data Domain suporta toate aplicatiile cunoscute in domeniul realizarii de backup si arhivarii, pentru o integrare usoara in infrastructurile IT existente.

Despre Data Domain
Data Domain® este furnizorul de top al sistemelor de stocare destinate eliminarii datelor redundante. Mii de companii din intreaga lume au cumparat sisteme Data Domain cu scopul reducerii costurilor de stocare si simplificarii managementului datelor. Data Domain ofera performante, incredere si scalabilitate pentru a face fata cerintelor legate de protectia datelor si stocarea acestora, in cazul firmelor sau organizatiilor de toate marimile. Produsele Data Domain se integreaza in infrastructurile existente ale clientilor si sunt compatibile cu cele mai cunoscute produse software pentru realizarea de backup si arhivare. Pentru a afla mai multe despre Data Domain, puteti accesa www.datadomain.com.