SearchDataManagement.com numeste SAP BusinessObjects™ Data Services 'Produsul anului' pentru gama solutiilor de integrare a datelor

BUCURESTI - 9 iunie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SAP AG a anuntat astazi ca SAP® BusinessObjects™ Data Services a castigat Gold Award la categoria intagrarea datelor, premiu oferit de SearchDataManagement.com's 2008 Products of the Year program. O solutie unica ce combina caracteristicile de calitate si integrare a datelor, SAP BusinessObjects Data Services ajuta companiile sa functioneze mai bine avand acces la date esentiale.

SearchDataManagement.com numeste SAP BusinessObjects™ Data Services 'Produsul anului' pentru gama solutiilor de integrare a datelor

Parte a portofoliului SAP BusinessObjects information management (IM) solutions, SAP BusinessObjects Data Services le ofera detinatorilor afacerii o viziune completa asupra datelor ca baza pentru imbunatatirea proceselor decizionale si a cresterii performantelor afacerii. Solutia pune in mod curent la dispozitia angajatilor date de incredere astfel incat acestia sa-si poata implementa cu succes proiectele avand date exacte si precise despre clienti si vanzari, spre exemplu.

Este, de asemenea, deschis si scalabil, pentru proiecte de orice dimensiune. Clientii pot construi si gestiona o baza de date, folosind o singura aplicatie, in timp ce optimizeaza utilizarea resurselor de dezvoltare, simplifica infrastructura IT, consolideaza si securizeaza mai rapid datele.

Produsul anului SearchDataManagement.com a fost ales de catre o echipa de analisti si consultanti din industrie care au evaluat si pozitionat in topuri aproximativ 60 dintre produsele de business intelligence (BI), de analiza, de integrare a datelor si de calitate a datelor, de stocare a datelor si master de administrare a datelor (MDM) . Produsele au fost revizuite si ierarhizate pe baza urmatoarelor criterii: inovatie, performanta, usurinta in integrarea cu mediul inconjurator, usurinta in utilizare si administrare, functionalitate, valoarea, precum si de servicii si sprijin.

SAP BusinessObjects Data Services a fost selectat 'Produsul Anului' in integrarea datelor pentru ca:
- Produsul software inglobeaza caracteristici de calitate si integrare a datelor intr-o singura platforma.
- Organizatiile au posibilitatea de a accesa, transforma, securiza, imbogatii si livra orice tip de date (structurate sau nestructurate) de la orice sursa catre orice tinta la orice frecventa.
- Utilizatorii pot supraveghea dezvoltarea, structura, motoarele de cautare, de conducere, de securitate si conectivitate a datelor intr-un singur mediu.
- Se poate integra pe o platforma Web si suporta o arhitectura orientata catre servicii (SOA).

Rapoartele SearchDataManagement.com de gestionare a datelor ocupa un loc central in multe organizatii deoarece recunosc avantajele tratarii datelor ca active corporative de valoare. In acelasi timp, companiile intampina obstacole atunci cand este vorba de integrarea, gestionarea si imbunatatirea datelor. In economia actuala, de asemenea, ele se confrunta cu probleme incercand sa utilizeze resurse reduse in proiecte de data de management.