De ce sa alegeti RomTractari atunci cand va confruntati cu o defectiune a masinii?

BUCURESTI - 15 martie 2019

Comunicat tip General in Auto

Echipa RomTractari - Tractari Auto Bucuresti

Obiectivul companiei RomTractari este de a diagnostica defectiunea automobilului dumneavoastra si de a va reface capacitatea de deplasare a acestuia in cel mai scurt timp. Fie este vorba de  un autoturism, ori de camioane sau autoutilitare, serviciul de Tractari Auto Bucuresti va sta la dispozitie in program non-stop pentru a va indeplinii cerintele in cel mai scurt timp.

Atuurile care fac diferenta intre RomTractari si celelalte firme de Tractari Auto Bucuresti sunt atat calitatea serviciilor, cat si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor. Automobilul este un bun extrem de important in viata unei persoane, de aceea echipa de profesionisti de care dispunem este pregatita pentru situatii extreme, avand pana in prezent mii de kilometri parcursi cu autospeciala noastra, dar si o experienta vasta in domeniu. Astfel, serviciile solicitate vor fi indeplinite in cel mai scurt timp, folosind echipamente de calitate.

Autospecialele RomTractari de ultima generatie sunt indispensabile pentru a ne asigura ca indeplinim cele mai inalte standarde in privinta serviciului de tractari auto. Autoutilitarele cu care ne laudam sunt echipate cu sistem hidraulic, dar si cu echipamente necesare unor interventii distincte. Autospecialele RomTractari au fost alese cu mare atentie, astfel incat sa fim pregatiti pentru orice fel de interventie, de la readucerea pe pozitie a automobilelor derapate de pe carosabil, pana la cele rasturnate. Echipa care deserveste Municipiul Bucuresti este mereu pregatita si echipata pentru a putea ajuta clientii sa isi recupereze masina care a fost implicata intr-un accident, sau pentru a le oferi asistenta rutiera.

RomTractari s-a facut recunoscuta pe piata auto prin precizia, rapiditatea, dar si standardele inalte la care isi desfasoara activitatea. Preturile accesibile sunt apreciate de către clienti și contribuie la încheierea de parteneriate durabile. Clientii cu care am colaborat au avut surpriza placuta de a vedea ca noi, spre deosebire de multe firme de Tractari Auto Bucuresti, nu modificam preturile prestabilite telefonic, iar dupa ce echipa si-a desfasurat serviciul solicitat a incasat suma discutata in prealabil cu personalul din dispecerat. ”Cinstea si harnicia: iata omenia” este motto-ul dupa care ne ghidam in fiecare zi si gandul cu care fiecare sofer pleaca spre locatii.

O caracteristica importanta in alegerea unei firme de Tractari Auto Bucuresti o desemneaza programul in care activeaza. O defectiune a masinii se poate intampla atat in toiul noptii, cat si in miezul zilei, asadar programul non-stop isi spune cuvantul in momentul in care sunteti in impas. RomTractari este printre putinele societati care este in permanenta pregatita sa va ajute atat in momentele tarzii din noapte in care nimeni nu va raspunde la telefon, dar si ziua atunci cand aglomeratia isi spune cuvantul in momentul in care apelati o companie de tractari.

Suntem foarte surprinsi de numarul impresionant de soferi care nu detin un numar de telefon al unei companii care se ocupa cu serviciile de tractare sau asistenta rutiera, astfel va sfatuim sa va selectati cu atentie firma cu care doriti sa colaborati si sa aveti intotdeauna la indemana o carte de vizita a companiei RomTractari, astfel doar printr-un singur apel noi vom ajunge in cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi asistenta tehnica, iar in cazul unui accident va punem la dispozitie serviciul de tractari, facand posibila deplasarea automobilului catre cel mai apropiat service auto.

Parcul autoutilitarelor si a autilajor de care dispunem este prevazut sa indeplineasca multiple cerinte, de la simplele tractari auto cauzate de pana de motor, baterie sau roata, pana la cele mai complexe servicii precum accidente, automobile rasturnate sau autoturisme de mari tonaje accidentate. Echipa noastra poate intervenii in sistem de urgenta pentru cazurile neasteptate, astfel ca, in cel mai scurt timp de la preluarea apelului, reprezentatii RomTractari vor fi la locatia transmisa de catre dumneavoastra si vor incepe tractarea automobilului sau diagnosticarea acestuia.

Echipa RomTractari a acumulat experienta in peste 12 ani de activitate si a observat ca majoritatea clientilor au apelat la servicii de parcare imediat dupa momentul accidentului din pricina faptului ca nu au gasit disponibil un service, astfel am realizat o parcare privata in care fiecare sofer in impas poate sa isi stationeze automobilul la adresa „DN4, Frumusani nr 540, Judetul Calarasi”, in interval orar non-stop.

Cu ajutorul licentei de transport si asigurarii CMR, dar si a contractelor de transport international va putem oferi serviciul de tractari auto la nivel international, astfel transportul unei masini din Romania in orice tara din Uniunea Europeana se poate realiza exclusiv apeland societatea RomTractari. Garantam transportul autoturismului intr-un mod impecabil, cu ajutorul echipajului nostru autorizat care parcurge mii de kilometri lunar pentru a deservii astfel de cerinte. Serviciul de tractari auto international ne-a consacrat pe piata auto, fidelizand mii de clienti pe parcursul a peste un deceniu de activitate. Serviciul de tractari auto international este de cele mai multe ori cerut de catre persoanele care si-au achizitionat o masina dintr-o tara straina si au nevoie de persoane specializate care sa aduca automobilul in stare perfecta.

Pana de combustibil, pana de motor, pana de roata sau pana de baterie sunt defectiuni foarte des intalnite la automobile, iar echipa noastra ofera asistenta tehnica pentru fiecare dintre aceste probleme. Desigur ca va doriti o solutie eficienta si imediata, iar contactand RomTractari o sa aveti parte de o companie cu renume care o sa va scoata din impas. Ne dorim ca dumneavoastra sa va continuati calatoria cat mai repede, de aceea suntem dotati cu echipamentele specifice fiecarei probleme care v-a facut masina sa se opreasca.

Un aspect dupa care multi clienti se muleaza in momentul alegerii unei companii de tractari auto este pretul. Consideram ca preturile cu care ne laudam trebuie sa fie accesibile pentru toti clientii care ne trec pragul si care ne cer ajutorul, astfel costurile serviciilor noastre au fost gandite temeinic pentru a reprezenta calitatea serviciilor noastre. Clientii au ramas placut surprinsi in momentul in care au observat profesionalismul cu care ne facem datoria si de faptul ca preturile discutate telefonic au fost aceleasi cu cele cerute dupa exercitarea serviciului dorit. Transparenta este atuul nostru si ne dorim ca fiecare client sa apeleze cu incredere de fiecare data cand masina are orice tip de defectiune.

Asadar, pentru orice defectiune rutiera sau mecanica ce va impiedica sa va continuati traseul in conditii sigure va sugeram sa apelati cu incredere la serviciile companiei RomTractari. Cei peste 12 ani de activitate in domeniu se pot observa prin profesionalismul si rapiditatea cu care ne desfasuram profesia, dar si prin calitatea echipamentelor de ultima generatie de care dispunem. Echipa noastra este in program non-stop pregatita sa va ajute in tractarea automobilului catre destinatia dorita, chiar oferindu-va asistenta tehnica pentru a descoperi cat mai rapid problema masinii. Din dorinta de a aduce fiecare client in familia RomTractari avem cele mai inalte standarde de calitate care se poate verifica odata ce apelati la serviciile noastre.

Content written by Ion Ana-Maria

Despre RomTractari

Cine suntem noi? O familie care a apelat la servicii de tractari, insa nimeni nu a putut sa ne satisfaca cerintele, astfel am vrut sa facem o schimbare si sa construim o companie care sa reprezinta 3 cuvinte cheie: profesionalism, calitate si rapiditate.
RomTractari constituie una dintre cele mai integre si profesionale firme de tractari din intreaga tara. Ne laudam cu o multitudine de servicii pe care le indeplinim conform cerintelor dumneavoastra, in cel mai scurt timp.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romtractari/de-ce-sa-alegeti-romtractari-atunci-cand-va-confruntati-cu-o-defectiune-a-masinii