RONILEU – un magazin nou pentru pretenţiile de astăzi in mijlocul Severinului

Drobeta Turnu Severin - 17 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

De scurt timp RONILEU a dechis primul magazin, într-o zona foarte circulata in Drobeta-Turnu Severin. Un Sortiment ce se adreseaza intregii familii.

RONILEU – un magazin nou pentru pretenţiile de astăzi in mijlocul Severinului

RONILEU este un concept din Germania si o colaborare romana-germana. Comoditate si bucurie la cumparaturi a clientilori este primordial. In zona centrala si usor de gasit asteapta clientii un sortiment pentru aproape toate domeniile. Fiecare grup tinta, de exemplu barbatii, copii, scolari, femei, beneficiaza de un spatiu la magazin. Mobiliar din material natural si refolosibil, iluminat special si muzica selecta dau o ambianta deosebita.

Toate produsele sint importate din Germania sau UE si oferite la un pret convenabil pentru fiecare portmoneu. Intr-o buna relatie pret-calitate. Clientii au posibiltatea sa incerce produsele in magazin cu autoservire. La intrebari este echipa la dispozitie.

Locatia a fost cautata cu grija, in o zona frecventata si accesibila de cumparatori cu si fara masina.

Numele RONILEU este un simbol construit din cele doua unitati monetare in Romainia LEU si RON. De aceea este un Leu ca mascota pt magazin. RONILEU ofera banilor romanesti putere de cumparare.

Contact:RONILEUStr. Smardan nr. 38 colt Bd. Tudor VladimirescuDrobeta-Turnu SeverinJudetul Mehedinti

Elena Graetz Administrator mail@elena-graetz.de Telefon: 072 7202726

Despre RONILEU

In total sint 120 m2 la dispozitie si ofera 2,5 angajate lucru.
Dupa faza de inceput si primele experiente sint alte unitati in sudvestul tarii planificate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ronileu/ronileu-un-magazin-nou-pentru-pretentiile-de-astazi-in-mijlocul-severinului