Atelierul de Obiective

Locul desfasurarii: Asociatia Creativ

Organizator: roPot

Da-mi un motiv bun ca sa ma ridic din pat!

Recunoasteti exclamatia asta? De cele mai multe ori este parte din conversatia pe care o purtam cu noi insine cand ne trezim dimineata, atunci cand simtim ca nu ne trage ata la nimic, ca nu gasim rostul in ceea ce facem sau cand simtim ca batem pasul pe loc.

Realizarea unui obiectiv se suprapune mereu unui momentum de plenitudine, iar natura umana din aceasta perspectiva a inceput sa ne fascineze pe amandoi la un moment dat. Am inceput sa citim carti, sa mergem la traininguri, sa testam un program de monitorizare online a stadiului de realizare a obiectivelor, sa ne monitorizam noi insine zilnic/saptamanal/lunar, sa citim si mai multe carti :). Ne-am pus citate motivationale pe pereti sau pe Dream Wall si am facut cam orice a mai produs creativitatea umana in legatura cu acest subiect. Apoi le-am pus cap la cap si am vazut care dintre aceste intrumente functioneaza mai bine si de ce.

Una dintre concluziile cele mai sanatoase este ca lucrurile functioneaza mult mai organic atunci cand lucrezi alaturi de alti oameni la realizarea obiectivelor tale. Suntem cu totii pe niste drumuri personale frumoase, iar daca ne aliniem destinatiile aducem plusvaloare calatoriei :).

Noi va asteptam la primul stop si va invitam la cateva ore de discutii in care sa descoperim de ce si ce anume functioneaza pentru fiecare dintre noi in realizarea obiectivelor si cine ar putea fi tovarasii de drum (din sala sau din afara ei) alaturi de care sa alergam pe sosele :).

Despre ROPOT

roPot înseamnă o comunitate de oameni cu interese comune în zona de antreprenoriat social, născută din dorinţa de a crea un spaţiu care să ofere inspiraţie, idei şi resurse pentru un alt fel de iniţiative. RoPot îşi doreşte să fie un cadru de dezvoltare al abilităţilor şi al cunostinţelor necesare atât pentru zona de antreprenoriat, cât şi pentru crearea de impact social. Pe termen lung, obiectivul RoPot este creşterea unui incubator de proiecte de antreprenoriat social.

Confirmare pana la data: 27 noiembrie 2010

Participare: Taxa de participare