Caldura in clase pentru copii de la gradinita din Valea Dacilor

Constanta - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in ONG

Miercuri, 2 decembrie, membrii clubului Rotaract Constanta au oferit copiilor de la gradinita cu orar normal din localitatea Valea Dacilor sansa de a beneficia de caldura pe timpul iernii prin acordarea unui sprijin financiar pentru achizitia de combusitibil necesar centralei nou instalate. Cu aceasta ocazie membrii Rotaract Constanta au participat la un spectacol sustinut de cei mici si le-au oferit pungi cu cadouri cu ocazia sarbatorii Sf.Nicolae oferite cu sprijinul initiatoarei proiectului Georgiana Bratu.

Caldura in clase pentru copii de la gradinita din Valea Dacilor

Presedintele clubului Rotaract Constanta, Alexandru Coman, a declarat: “Ne-am hotarat ca in acest an sa orientam actiunile specifice lunii decembrie catre institutii din satele si comunele judetului Constanta unde copii inca sufera de frig in clase, se spala pe maini in lighean sau unde nu vine nimeni sa le ofere cadouri de Mos Nicolae si Mos Craciun”.
Fondurile stranse pentru acest proiect au fost colectate cu ajutorul actiunii “2% pentru Rotaract” si cu sprijinul parintilor de la gradinitele “Amicii” si “Casuta de turta dulce” din Constanta ce au sustinut actiunile noastre din acest an.

Despre Rotaract Constanta

ROTARACT (www.rotaract-ct.ro) este o organizaţie internaţională de tineri (numele înseamnă \\\\\\\\\\\\\\\'Rotary Action\\\\\\\\\\\\\\\'), prezentă în România de mai bine de 10 ani. ROTARACT are ca scop formarea tinerilor ca lideri ai comunităţilor din care fac parte, prin munca şi serviciile voluntare depuse în folosul comunităţii, pe plan local şi în întreaga lume. A fost fondat în 1968 de Rotary şi are în prezent în jur de 150.000 membri fără distincţie de rasă, sex, naţiune, iar membri se întâlnesc în peste 7.000 cluburi.
Rotary International,(www.rotary.org) organizaţia sub umbrela căreia funcţionează ROTARACT, are peste 1,3 milioane membri pe tot globul, fiind cea mai mare asociaţie umanitară din lume.

Alexandru Coman - 0744441044
alexandru.coman@rotaract-ct.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rotaract-constanta/caldura-in-clase-pentru-copii-de-la-gradinita-din-valea-dacilor