ROUND THE WORLD TRAVEL

ROUND THE WORLD TRAVEL


Descrierea companiei ROUND THE WORLD TRAVEL

Round The World Travel este o companie specializata pe turismul de nisa infiintata in a doua parte a anului 2008 la initiativa unor antreprenori romani. Gama de servicii si pachete speciale pe care le inglobeaza sunt strans legate de descoperirea celor mai variate si neexplorate destinatii turistice din lume prin intermediul unor vacante de tipul world tour, honeymoon, anniversary, yacht charter si adventure.

Travel the way YOU want! Daca una din pasiunile tale este sa calatoresti prin toata lumea, noi te putem asista, pentru ca la RTW Travel gasesti mai mult decat propuneri de vacanta, gasesti inspiratie, consultanta turistica si o echipa de profesionisti care te va ajuta sa faci alegerea potrivita. Consultantii RTW iti pot planifica vacanta mult dorita in cele mai mici detalii fie ca este vorba de sejururi exotice, week-enduri de relaxare sau shopping, vacante pe yacht, croaziere sau chiar tururi in jurul lumii impreuna cu familia sau prietenii. Calatoresti oriunde si oricum iti doresti si faci lucrurile care iti fac cu adevarat placere. Ne spui ce fel de vacanta iti doresti, iar noi ne asiguram ca planul tau sa fie pus in practica intocmai.

Comunicate ROUND THE WORLD TRAVEL :

  • Bucuresti - 13 mai 2009

    Foarte popular in mai toate colturile lumii dar indeosebi pe continentul american, serviciul special online denumit registrul de nunta este lansat oficial in Romania de o companie specializata [...]     comunicatul de presa

Vezi toate comunicatele companiei ROUND THE WORLD TRAVEL.