Reprezentantii Romaniei vor participa la Olimpiada Internationala Mind Lab de la Venetia,Italia

BUCURESTI - 31 martie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bucuresti, 31 martie 2009. Faza nationala a Olimpiadei se va desfasura in Sala Valahia, Crowne Plaza, Bd-ul Poligrafiei nr.1, sector 1, Bucuresti, in ziua de sambata 4 aprilie 2009, ora 10.00. Cu aceasta ocazie se va selecta echipa care va reprezenta Romania la Olimpiada Internationala Mind Lab care va avea loc anul acesta in perioada 14 – 16 iunie la Centro Culturale Don Orione Artigianelli din Venetia, Italia.

Olimpiada Mind Lab este un eveniment educational ce reuneste copii din toata lumea intr-un minunat campionat al jocurilor de gandire. Evenimentul olimpic se adreseaza elevilor cu varsta intre 9 si 12 ani care urmeaza cursurile Mind Lab. Sute de mii de elevi de pe toate continentele lupta pentru onoarea de a-si reprezenta clasa, scoala si apoi tara intr-o competitie internationala, ce aduce la masa de joc cei mai buni jucatori de Abalone, Dame, Quoridor si Octi.

Reprezentantii Mind Lab Romania au organizat o competitie pe echipe la care vor participa 52 de copii reprezentanti ai diverselor scoli si gradinite din Bucuresti si din tara in urma careia se va desemna o singura echipa castigatoare care va avea onoarea sa ne reprezinte in Italia alaturi de cei mai buni jucatori din lume.

Pentru orice detaliu va rugam sa accesati www.mindlab.ro, persoana de contact Ioana Stamatiade;tel.:0721.050.040;email:ioana@mindlab.ro

Despre ROYAL EXPO SRL

ROYAL EXPO
nicoleta.albert@royalexpo.ro