Cannabis Ice-Tea nu are efecte negative

BUCURESTI - 3 octombrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Ministerul Afacerilor Interne confirma concluzia laboratoarelor internationale:
Cannabis Ice-Tea nu are efecte nocive

Dupa aproape 2 luni de testari de laborator realizate de mai multe institutii specializate, autoritatile romane au confirmat legalitatea si lipsa de nocivitate a C-Ice Swiss Cannabis Ice Tea - bautura racoritoare lansata recent pe piata romaneasca de catre Depozitul de Vinuri (DDV).

“Rezultatul testelor efectuate a confirmat rezultatele altor laboratoare din UE unde s-au realizat teste similare: produsul este legal si nu are efecte nocive asupra organismului uman” – declara Dragos Mindreci, directorul de Marketing si Comunicare al DDV.

Pentru a importa C-Ice Swiss Cannabis Ice Tea, compania care distribuie produsul pe piata romaneasca Depozitul de Vinuri (DDV) a indeplinit toate procedurile legale impuse de statul roman. DDV a trecut produsul prin Vama Bors, care a emis autorizatia necesara de acceptare a introducerii produsului in Romania.

C-Ice este o bautura racoritoare vanduta in peste 40 de tari de pe 3 continente; produsul contine, pe langa ingredientele clasice ale ceaiului cu gheata, sirop de flori de canepa (5%) si THC (0,0015%) - substanta activa din cannabis. Proprietatile narcotice ale canabisului au fost eliminate, astfel incat bautura sa nu creeze dependenta.

Cannabis Ice-Tea detine certificate de atestare din partea a 20 de autoritati cu activitate in domeniul sanatatii din mai multe tari europene, care confirma faptul ca produsul nu afecteaza sanatatea umana.

In Romania, produsul se comercializeaza in acest moment in cluburi si restaurante, urmand ca in curand sa fie pus la dispozitia consumatorilor si prin intermediul retelelor de hipermarketuri din toata tara.

Despre RTC Holding

Depozitul de Vinuri (DDV) s-a lansat in anul 2004, prin deschiderea magazinului “Vices&More”, in cadrul complexului comercial Plaza Romania. Distributia de vinuri a inceput un an mai tarziu, in ianuarie 2005, pe segmentul de piata Ho.Re.Ca. si retail.

“Vices&More” comercializeaza peste 360 de sortimente de vin din 10 tari, de pe 4 continente: Europa, America de Sud, Africa si Austrialia, fiind primul magazin din tara in care etichetele internationale depasesc 80% din totalul suprafetei de expunere.


Pentru detalii: Ioana Pletoiu, Account Manager – Departament Relatii Publice;
ioana.pletoiu@addvice.ro

ioana.pletoiu@addvice.ro