Grupul RTC isi lanseaza Divizia de distributie IT

BUCURESTI - 8 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

RTC Holding, unul din cele mai mari grupuri comerciale cu capital romanesc, isi lanseaza oficial, Divizia de distributie IT. Aceasta cuprinde 4 companii - ProCA Romania, Sistec Distributie, OctraNew Tech si Atlas Computer - reunite sub un singur brand, puternic la nivel national: ProCA.

Grupul RTC isi lanseaza Divizia de distributie IT

Pentru a-si consolida pozitia pe aceasta piata, RTC Holding a derulat, anul trecut, o campanie puternica de achizitii, preluand in septembrie Grupul Best, detinatorul lantului de magazine Best Computers - si in noiembrie ProCA Romania, unul dintre cei mai importanti distribuitori de produse IT din Romania. Tot la finele anului trecut, compania clujeana Sistec s-a alaturat Grupului, astfel incat in 2006 RTC Holding avanseaza pietei o solutie IT cu toate componentele integrate.

Pe langa Divizia de distributie IT - ProCA, Grupul RTC este prezent pe aceasta piata si cu o divizie de Solutii IT-Sistec-SBsol si cu un brand puternic de retail - Best Computers.

Despre RTC Holding

Rezultate financiare
In 2005, Grupul RTC a obtinut un rulaj de 237 milioane euro, din care 25% provin din activitatile desfasurate pe piata de IT.
Pentru 2006, cifra de afaceri estimata la nivelul intregului Grup pe zona IT este de 100 milioane euro, mai mult de 30% din rulajul total estimat de Grup (300 milioane euro) pentru finele acestui an.


Pentru mai multe informatii,
Ema Catalin
Director de Relatii Publice RTC Holding

ema.catalin@rtc.ro