Lacrimi de iubire - povestea telenovelei continua

BUCURESTI - 29 septembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Din 25 septembrie, fanii celei mai de succes telenovele romanesti pot citi Lacrimi de Iubire, un roman de colectie scris de Eugen Patriche, cel ce a creat, in ultimii ani, memorabile povesti de iubire.

Romanul Lacrimi de iubire prezinta in aproape 300 de pagini cele mai fascinante trairi care i-au tinut pe telespectatori cu sufletul la gura vreme de un an, dar si continuarea povestii, dezvaluirea marelui final.

In plus, admiratorii celor care au dat viata personajelor lor preferate, pot gasi la final o sectiune dedicata lor. Sectiunea cuprinde declaratii ale actorilor precum si fotografii inedite, instantanee esentiale din timpul fimarilor la productia care se va lansa pe marele ecran in luna octombrie.

Fanii din intreaga tara sunt asteptati la Magazinele DIVERTA unde vor avea ocazia sa-si revada actorii favoriti si sa participe la sesiunile de autografe care vor avea loc in lunile septembrie si octombrie.

Acestea sunt:
Iasi:
- Diverta Iulius, Bdul Tudor Vladimirescu, sp. C40, sambata 30 septembrie, ora 11.00
Sibiu:
- Diverta Dacia Traiana, Str. Arhivelor nr. 1, sambata 7 octombrie, ora 11.00
Cluj:
-Diverta Universitatii, Str. Universitatii nr. 1, duminica 8 octombrie, ora 11.00
Timisoara:
- Diverta Eugen Barbu, Str. Demetriade nr. 1, sambata 14 octombrie, ora 10.30

Despre RTC Holding

Diverta – cel mai mare lant de magazine media din Romania - este un brand al RTC Holding, unul din principalele grupuri cu capital romanesc de pe piata autohtona.

Alina Oprea
Account Manager Divizia Diverta
RTC Holding - Relatii Publice
tel: 021 408 30 30

alina.oprea@rtc.ro