Office Express lanseaza WebCorporate – un sistem personalizat de comanda on-line

BUCURESTI - 8 mai 2007

Comunicat tip General in Afaceri


Office Express, cel mai mare jucator de pe piata produselor office (distributie produse pentru birou) din Romania a lansat, recent, un nou sistem de comanda destinat companiilor sau organizatiilor cu structura complexa care doresc sa isi eficientizeze resursele alocate centralizarii bugetelor si controlului costurilor.

Office Express  lanseaza WebCorporate – un sistem personalizat de comanda on-line


“Web Corporate vizeaza in principal organizatiile de dimensiuni mari si mijlocii. Pe masura ce structura unei companii devine tot mai dezvoltata, bugetele lunare pentru produse pentru birou cresc proportional. Institutiile bancare, de exemplu, ajung la un consum lunar de 100 euro/guler alb, buget care devine greu de gestionat si controlat. Prin WebCorporate ne propunem ca pana la sfarsitul anului 2007, mai mult de 150 de companii, fiecare cu peste 500 de angajati, sa reduca timpul alocat, pana acum comenzilor standard si sa creasca gradul de tranparenta in monitorizarea bugetelor“ ; declara Relu Cirjan, managerul acestui proiect.

Prin trecerea la sistemul de comanda online (WebCorporate) Office Express isi va eficientiza resursele alocate pentru gestionarea comenzilor cu aproximativ 10 procente in primele 9 luni de la lansare.
Office Express are aproximativ 6 000 de clienti activi, lunar, iar partenerii mari ai companiei, cei cu structura corporativa, isi vor putea evidentia si controla costurile pe nivele de structura, departamente si perioade de timp. Un mod de lucru transparent, controlabil, centralizat si care utilizeaza instrumente electronice de comanda.
Ca si facilitati, Web Corporate asigura transparenta in monitorizarea procesului de gestionare a comenzilor, a bugetelor si utilizarea de cataloage personalizate. Sistemul permite definirea structurii organizatorice a clientului si posibilitatea alegerii destinatiei finale - astfel incat sa se poata opta pentru customizarea mai multor adrese de livrare; monitorizarea bugetelor in orice moment ales, atat la nivelul companiei cat si pe centre de cost subordonate; personalizarea ofertei pentru diferite niveluri de utilizare ale structurii organizatorice ale clientului, respectiv utilizarea unui sistem de raportare pe toate aceste repere.
Web Corporate este un soft dezvoltat de Sistec-Sbsol, divizia de solutii IT din cadrul Grupului RTC.

Despre RTC Holding

Office Express este brand-ul de distributie produse pentru birou sub care Be Proffice isi desfasoara activitatea pe piata business to business. Be Proffice se adreseaza direct clientilor finali
mass&modern mass - market si resellers, prin marca Astra Plus.

BeProffice face parte din diviza Proffice a RTC Holding si cumuleaza 16 ani de experienta intr-o divizie care cuprinde companii specializate in distributia de birotica-papetarie si articole de birou. BeProffice a realizat o cifra de afaceri de 46 milioane euro pe anul 2006 si isi propune o crestere de 18 procente pe anul in curs.

Alexandra Dumitrescu
PR Officer, RTC Holding
Tel. 0727 500 080
e-mail: alexandra.dumitrescu@rtc.ro


alexandra.dumitrescu@rtc.ro