TRAINING IANUARIE 2008

Introducere in Management si Merchandising

26-27 Ianuarie INTRODUCERE IN MANAGEMENT
Obiectivele cursului:
La sfarsitul cursului participantii vor putea sa isi imbunatateasca cunostintele si abilitatile practice legate de:
Intelegerea rolurilor si atributiilor unui manager eficient intr-un mediu dinamic; Identificarea diferitelor stiluri de management si leadership si intelegerea modalitatilor de adaptare a stilurilor si comportamentelor necesare pentru a dezvolta o echipa eficienta si concentrata pe obiective; Identificarea factorilor care motiveaza si a comportamentelor membrilor echipei astfel incat sa evite si rezolve problemele curente; Implementarea unui sistem eficient de evaluare a performantei si a maximizarii utilizarii potentialului echipei; Gestionarea eficienta a timpului prin organizare si delegare;

30-31 Ianuarie MERCHANDISING
Obiectivele cursului:
Programul are ca scop pregatirea cursantilor care doresc sa-si imbunatateasca capacitatile de actinune eficienta in prezentarea si promovarea vanzarilor, sa dezvolte prin practica abilitatile de actiune profesionala si adaptare in conditiile specifice de pe piata. Programul ofera participantilor o trecere in revista a celor mai avansate elemente de practica moderna in domeniul promovarii si in principal are drept scop: Cunoasterea sistemelor profesioniste moderne de Merchandising, dezvoltarea abilitatilor de promovare si vanzare directa, dezvoltarea abilitatilor de concepere si sustinere a unei prezentari profesioniste, experimentarea luarii de decizii in conditii de stres si adaptare la cerintele clientilor.

Despre RTH CONSULTING INTERNATIONAL

Cursurile se vor desfasura la sediul RTH CONSULTING din str. Dr. Severeanu nr.9, sector 5, Bucuresti, intre orele 9.00-18.00.
Materialele pentru instruire corespund unui standard profesional de inalt nivel cuprinzand: videoproiectie, suport de curs pentru participanti, studii de caz, simulari, metode creative-roll play, DIPLOME NOMINALE DE PARTICIPARE.
 20% discount pentru un numar mai mare de 5 participanti/curs/companie
 pentru un numar mai mare de 8 participanti/curs/companie, cursul se poate personaliza si organiza la sediul clientului
Plata se va face dupa primirea de catre RTH Consulting a formularului de inscriere si eliberarea facturii proforma
DURATA : 16 ore per curs; PRET: 680 RON+TVA per participant per curs.
Pretul include suportul de curs, pauza de cafea, masa de pranz, certificat nominal de participare.

Solicitati FORMULAR DE INSCRIERE si TEMATICA DETALIATA A CURSURILOR la
tel: 021-410.11.28, 0751199901; e-mail: marketing@rthconsulting.ro sau pe www.rthconsulting.ro

irina.vuta@rthconsulting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rth-consulting-international/training-ianuarie-2008