Precadre de ferestre Alpac - solutia tehnica pentru izolare termica completa

BUCURESTI - 4 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii

Live site

Se investesc bani in achizitionarea de geamuri termopan cu 3 sau chiar cu 4 foi de sticla, pentru a elimina pierderile de caldura si pentru a diminua zgomotele exterioare, dar se uita un mic amanunt, umplerea spatiului dintre perete si tocul de fereastra. Acest mic detaliu al constructiei rezolvat partial pana acum prin umplerea cu polistiren, tencuiala etc, fac inutile investitiile in ferestre de calitate, pereti izolati. Incorporarea precadrelor de ferestre Alpac in constructie rezolva problema pierderilor de caldura intre tocul ferestrei si perete.

Precadre de ferestre  Alpac  - solutia tehnica pentru izolare termica completa

Folosite la scara larga in Italia, precadrele Alpac sunt importate in Romania, incepand cu toamna anului 2013 de catre Rufy Roof Engineering. Folosirea precadrelor Alpac in constructia unei cladiri ofera multiple avantaje constructiei.

Precadrele prefabricate Alpac sunt livrate la santier in urma masuratorilor exacte ale golurilor de ferestre si pot fi montate cu usurinta de catre constructori. Scade timpul alocat executiei finisajelor constructiei. Economisiti bani din evitarea pierderilor de caldura la ruperea termica, oferiti confort sporit constructiei diminuand simtitor patrunderea in interior a zgomotului exterior.

Pentru arhitectura exterioara a constructiei, precadrele Alpac pot avea incorpotat un sistem de rulouri, jaluzele care se strang in partea superioara a precadrului Aplac, plase de tantari, storuri, obloane din lemn. Toate aceste accesorii ale precadrelor Alpac sunt incorporate in structura precadrului, nu este afectata estetica exteriora a cladirii prin alegerea de accesorii Alpac.

Solutie tehnica brevetata si cu rezultate demonstrate, precadrele Alpac se folosesc pentru umplerea spatiului dintre tocul de fereastra sau usa si perete. 

Precadrul Alpac este alegerea tuturor profesionistilor cu viziune si experienta in constructii, care la un momen dat s-au lovit de lipsa unui sistem de eliminare a puntilor termice si au inteles necesitatea si importanta de a alege o metoda tehnica care a rezolvat problema pierderilor de caldura, solutie numita precadrele Alpac.

Pentru a va convinge de calitatea si utilitatea precadrelor Alpac sunteti asteptati la sediul nostru din str. Otesani, 24 (la casa), sector 2, Bucuresti.

Despre RUFY ROOF ENGINEERING

Societatea este specializata in proiectarea si montajul structurilor metalice pentru hale, inclusiv acoperis, sere profesionale. Proiectarea si montajul structurilor metalice de sustinere a panouri fotovoltaice fixate la sol sau pe acoperisuri.
La executarea lucrarilor de constructii de catre societatea noastra se folosesc materiale si tehnologii moderne care corespund standardelor de calitate impuse in executarea constructiilor industriale si civile. Detalii pe http://www.sistemehale.ro