Mai sunt 7 zile!

Oradea - 15 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Prima Conferință de Resurse Umane din Oradea organizată de către Romarketing se apropie de start. Cei care doresc să participe mai au la dispoziție 4 zile pentru înscriere!

Vă așteptăm pe www.romarketing.ro !

Richard Abbey de la Coca-Cola HBC, Miguel Saralegui de la Tenaris România, Bart Dobbelaere de la B&D sunt doar câțiva dintre invitații care au răspuns prezent la solictarea firmei Romarketing de a împărtăși participanților la Conferință din experiența lor. Și un invitat Surpriză!
Prezentări plenare, ateliere de lucru, cărți, reviste de business sunt doar câteva dintre resursele pe care le punem la dispoziția celor care vor fi pe 22-23 Noiembrie 2007 la Hotel Dacia Continental din Oradea.

Temele de discuții sunt extrem de actuale și ele reprezintă preocupările frecvente ale tuturor managerilor din companii: Reținerea talentelor în cadrul organizației, Evaluare personalului, Compensații și beneficii, Așteptările angajatorilor străini de la angajatul român și otemă care ne preocupă în mod constant, Cum măsurăm impactul instruirii asupra afacerii, Surse de finațare pentru dezvoltarea programelor de Resurse Umane.


Alături de Romarketing s-au implicat în organizare și suport tehnic Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Bihor , Casa Corpului Didactic Bihor și CLIMMO, iar ca parteneri au venit Autoliv România, Reinert, Pernod Riccard România, Tenaris Silcotub, Proges și CIAC. Sprijinul media este acordat de către TVS, BIZ, UTOPIUM, SMARTfinancial.ro, roportal.ro, anul.ro si OJM.ro.

Nu uitați să fiți prezenți la acest eveniment care va adăuga valoare în peisajul evenimentelor de specialitate!

Despre S.C. Algorithm S.R.L.

.
Loredana Suciu
amalia_letia@romarketing.ro