Cele mai bune 10 CAFENELE

BUCURESTI - 19 aprilie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ca sa stii care sunt CELE MAI BUNE 10 CAFENELE, Time Out a colindat Bucurestiul, a gustat pentru tine fel de fel de retete de cafea, pana a crescut tensiunea in redactie si apoi a decretat: avem de toate!!! Cafenele de fite si de atmosfera, cafea turceasca si cappuccino, cafenele de dimineata si cocktailuri de savurat seara cu prietenii.

Din sumar:
ZADIE SMITH: Romanul in masinaria culturii
Criticul britanic James Wood si Zadie Smith, autoarea cartii “Dinti albi”, sunt prieteni – chiar daca el a scris o cronica proasta la al doilea ei roman, “The Autograph man”. Time Out Londra i-a reunit pe cei doi, pentru a le da ocazia sa discute despre pasiunile lor si diferentele dintre ei, dar si despre rolul romanului intr-o cultura tot mai grabita.


Dosar Time Out: PETER O’TOOLE
Din 27 aprilie, il putem revedea pe Peter O’Toole in primul sau rol important din ultimii ani, in filmul “Venus”, semnat de Hanif Kureishi si Roger Michell. Prilej de a privi din nou catre primele sale filme si de a intra in atmosfera filmarilor la “Venus”.


Potopul filmelor din luna mai: ghid de supravietuire
Se spune ca bobocii si festivalurile de film se numara toamna. Dar mai exista o vorba care spune, ca dupa 1 mai, sa dai berea din mana pentru biletul la cinema. Iulia David iti vinde 4 ponturi cinematografice pentru care merita sa-ti lasi cortul in 2 Mai si sa te intorci in Bucuresti. Sau sa pleci la Cannes.


Ruta jazzului de calitate trece prin Bucuresti si Sibiu
Traseul incepe la Bucuresti, pe 26 aprilie, cu Barry Altschul si Mark Feldman. Se incheie in 13 mai la Sibiu. Intre timp vom asculta Dee Dee Bridgewater, Archie Shepp, Didier Lockwood, Enrico Rava.


Anotimpurile magiei
BAL: un spectacol de teatru-dans, cu un impact vizual foarte puternic, la Teatrul National de Opereta


Cinci parti de absurd intr-un singur spectacol
Se gasesc Cinci piese scurte scrise de Eugene Ionesco, li se adauga o trupa de actori buni si un regizor fascinat de absurd. Despre cum se vad aceste lucruri pe scena Odeonului, aflati in Time Out.

Festivalul International de Teatru: B-FIT!
Vom avea o primavara cu mult teatru. Festivalul, organizat de ArCuB, aduce in Bucuresti zeci de spectacole. Incepand cu 20 aprilie, spectatorii pot alege productiile unor regizori celebri sau ale unor teatre de renume. Time Out s-a documentat sa stii ce trebuie vazut...

Confruntarea cu orasul
SPATIUL PUBLIC BUCURESTI 2007 este un proiect pilot interdisciplinar, menit sa anime spatiul urban, acaparat de economie si politica, cu mijloacele artei.


Premiile Uniunii Scriitorilor pentru anul 2006: predictii
Tensiune in lumea literara pana in 26 aprilie, cand juriul format din Dan C. Mihailescu, Daniel Cristea-Enache, Mircea A. Diaconu, Cornel Ungureanu si Gabriel Dimisianu (presedinte) va anunta castigatorii. Printre concluzii, cateva predictii...

Literatura la un click distanta
Avantajul bibliotecilor virtuale este ca pot fi consultate din orice colt al lumii printr-un simplu click. Despre mariajul fericit dintre literatura si mediul virtual, intr-un articol de Florina Pirjol.

HOME MADE COFFEE
Exista un farmec al prepararii cafelei pas cu pas, care incepe cu selectia boabelor ce urmeaza a fi rasnite si se termina cu savoarea cafelei proaspat preparate la ibric. Si acasa poti avea o experienta la fel de placuta ca si in oras. Time Out a cautat sa adune toate obiectele necesare prepararii unei cafele de calitate. Am gasit rasnite, cafetiere, cesti pentru cafea, espressoare pentru acasa, ibrice. Oferta este diversa si rezonabila... la pret.

Cireasa de pe tort
Desertul este ca un spectacol bun. Te pregatesti pentru o astfel de intalnire si exista un top al preferintelor. Iorgu Draghicescu pune pe hartie cateva manifestari ale spiritului artistic pe care e musai sa le gusti...


Despre S.C. Anchor Publishing S.R.L.

Time Out Bucuresti - revista bilunara care ofera informatii legate de toate formele de arta si divertisment.
Cristiana Gavrila
0720 816 588
tobb@timeoutbucuresti.ro