United Arts Media School-Nou! Cursuri de radio

BUCURESTI - 22 aprilie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Singurul curs de radio din Romania, organizat de Artimpres Roagency in colaborare cu Dynamite, va primi, incepand cu 11 mai 2008, o noua serie de cursanti.

United Arts Media School-Nou! Cursuri de radio

Un curs de radio practic, predat de profesionisti. Unicul loc, unde oricine este pasionat de acest domeniu descopera, prin intermediul profesorilor, al invitatilor, al suportului de curs, dar si prin studiu individual, secretele succesului in radio. De fiecare data cand pornesti radioul si asculti emisiunea ta preferata, imagineaza-ti ca ai putea sa fii tu cel care face o emisiune si intra in direct cu ascultatorii sau ca tu esti cel care selecteaza melodiile pentru a alcatui playlistul preferat.
Parteneri media: PR Wave si Radio 3 Net “Florian Pittis”
Un proiect realizat cu sprijinul Fiberlink - Internet cu viteza luminii.

Despre s.c.artimpres roagency s.r.l.

Art Impres Ro Agency este o companie de impresariat artistic, care se ocupa de management artistic, organizarea de evenimente, productie multimedia si productie publicitara.
Competenta colectivului Artimpres este data de experienta de peste 30 de ani a membrilor sai in arta scenica, televiziune, impresariat artistic, organizare de turnee, concerte si spectacole in tara si peste hotare - Europa, Statele Unite si Canada - cu artisti de prim rang ai scenei romanesti, dintre care ii amintim doar pe cativa: Nicu Constantin,George Motoi, Iurie Darie, Anca Pandrea, Horatiu Malaele, Aimee Iacobescu, Rodica Popescu Bitanescu, Catrinel Dumitrescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Iuliana Marciuc,Tania Filip, Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas, grupul Divertis concerte cu Phoenix, Iris, Mirabela Dauer, Angela Similea, Marius Mihalache,Ovidiu Lipan -Tandarica, Loredana Groza, Mihai Constantinescu, Dan Spataru, Anca Turcasiu, Monica Anghel, Anca Parghel, Paula Seling, Luminita Anghel, Stefan Hrusca, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Gica Petrescu si multi altii.

Contact: Ioana Sima – Marketing Manager Artimpres Roagency

Tel:0314251594
Mob:0723577330

artimpresro@yahoo.com