Zilele Bucurestiului

Locul desfasurarii: Piata Constitutiei

Organizator: Primaria Municipului Bucuresti

Te invitam sambata 12 septembrie in Piata Constitutiei sa sarbatorim impreuna “Zilele Bucurestiului”.O atmosfera cum n-a mai fost de mult in orasul lui Bucur, care ii prinde de minune si pe cei mari si pe cei mici.
Poti sa-ti scoti familia la o plimbare cu calesca sau sa le faci celor dragi cadouri inedite realizate de iscusitii mesteri populari. Copii se vor bucura cu siguranta sa afle pataniile Caprei cu trei iezi, istorisite de papusile Teatrului Tandarica. Doamnele si domnisoarele vor fi incantate de farmecul batailor cu flori. Poti sa iei o pauza la un mic si o bere, daca nu ti-ai pierdut capul printre domnii si domnitele invesmantati in costume de epoca.
Distractia abia a inceput! Bucura-te de Bucuresti! cu Marcel Pavel, Monica Anghel, Aurelian Temisan, Paula Seling, Andra, Corina Chiriac, Maria Buza, Silviu Biris, Dumitru Rucareanu, Nelu Ploiesteanu, Doina Spataru, Alexandru Arsinel, Gabriel Cotabisă, Maia Morgenstern, George Nicolescu si Oana Sârbu.
Vei avea ocazia sa-ti amintesti de perioada nopţilor pierdute la bairamuri, filmele vazute la video şi de interminabilele cozi. Sosit de la Cannes, filmul lui Cristian Mungiu va fi difuzat in premiera incepand cu ora 23.00.
Seara de sambata se va incheia festiv, cu focuri de artificii. Duminica luam distractia de la capat, de data aceasta, in parcul Herastrau.
Te asteptam asadar la “Zilele Bucurestiului!" Ia-ti familia si prietenii la un maraton al distractiei susţinut de Primăria Municipiului Bucureşti.Intrarea este libera.


DIRECŢIA CULTURĂ A PRIMARIEI MUNICIPIULUI BUCURESTI

Despre S.C.ARTIMPRES ROAGENCY S.R.L.

Art Impres Ro Agency este o companie de impresariat artistic, care se ocupa de management artistic, organizarea de evenimente, productie multimedia si productie publicitara.
Competenta colectivului Artimpres este data de experienta de peste 30 de ani a membrilor sai in arta scenica, televiziune, impresariat artistic, organizare de turnee, concerte si spectacole in tara si peste hotare - Europa, Statele Unite si Canada - cu artisti de prim rang ai scenei romanesti, dintre care ii amintim doar pe cativa: Nicu Constantin,George Motoi, Iurie Darie, Anca Pandrea, Horatiu Malaele, Aimee Iacobescu, Rodica Popescu Bitanescu, Catrinel Dumitrescu, Tamara Buciuceanu, Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Iuliana Marciuc,Tania Filip, Gheorghe Zamfir, Dumitru Farcas, grupul Divertis concerte cu Phoenix, Iris, Mirabela Dauer, Angela Similea, Marius Mihalache,Ovidiu Lipan -Tandarica, Loredana Groza, Mihai Constantinescu, Dan Spataru, Anca Turcasiu, Monica Anghel, Anca Parghel, Paula Seling, Luminita Anghel, Stefan Hrusca, Gheorghe Gheorghiu, Ducu Bertzi, Gica Petrescu si multi altii.

Participare: Intrare libera