S.C. BIOFARM S.A.


Descrierea companiei S.C. BIOFARM S.A.

Despre Biofarm S.A.

S.C. Biofarm S.A. este unul dintre producatorii importanti de medicamente si suplimente alimentare din Romania, cu o vasta experienta in domeniu. De mai bine de opt decenii, Biofarm este alaturi de specialistii din Romania in cursa pentru descoperirea celor mai bune solutii de tratament pentru problemele de sanatate ale oamenilor.
In prezent, compania este certificata in conformitate cu standardul EN ISO 9001:2000, in conformitate cu Ghidul privind Buna Practica de Fabricatie pentru Medicamente de Uz Uman (GMP) pentru toate liniile de productie. De asemenea, actiunile sale sunt listate la Bursa de Valori Bucuresti - Categoria 1.
S.C. Biofarm S.A. are un portofoliu generos de peste 100 de produse care acopera 45 de arii terapeutice. Multe dintre produsele Biofarm au o traditie de minim 30 de ani pe piata romaneasca: Cavit, Bixtonim, Triferment, Colebil, Anghirol, Panzcebil, iar altele, mai noi, cum ar fi Albendazol, Loperamid, Biohept, Betacaroten, Hepatorpotect,Mecopar, Pinovital sau Omeprazol vor deveni produse de marca datorita capacitatilor lor terapeutice si a promovarii sustinute de o echipa marita de reprezentanti.
Strategia de dezvoltare pentru anul 2008 prevede imbunatatirea prezentei companiei in piata de retail, continuarea dezvoltarii fortei de vanzari pentru o mai buna reprezentare pe piata si a extinderii portofoliului de produse, atat prin dezvoltarea de produse proprii, cat si prin achizitii de portofolii prin co-marketing. De asemenea, vor continua si investitiile in procesele de cercetare, lansare si promovare a produselor companiei Biofarm S.A. pentru consolidarea pozitiei in piata.

Comunicate S.C. BIOFARM S.A. :

Vezi toate comunicatele companiei S.C. BIOFARM S.A..