Carti postale gratuite!

Brasov - 25 iulie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In sezonul estival, www.cameramm.ro va ofera posibilitatea sa trimiteti carti postale online, in mod gratuit. Vederile sunt ilustrate cu imagini realizate de fotograful Mihai Moiceanu si pot fi personalizate cu mesajul dorit.

Un gand bun si o fotografie deosebita pot fi un mod frumos de a le spune celor dragi ca va ganditi la ei. Destinatarul se poate bucura de vedere, direct in programul de e-mail, unde va primi fotografia aleasa impreuna cu textul dorit. Nu e nevoie accesarea unui link pentru a putea vizualiza imaginea.

CAMERA mm a fost înfiintata în 1997 de fotograful Mihai Moiceanu.
Firma ofera servicii complete de creatie publicitara pornind de la produsul de baza: fotografia profesionala. Punem la dispozitia clientilor nostri fotografii artistice si comerciale sau unul dintre urmatoarele produse: tiparituri (calendare, felicitari, company profile, cataloage de produs), printuri de mari dimensiuni (procedeu foto drust-lambda de inalta rezolutie pentru interioare si exterioare) si produse multimedia (cd-uri, site-uri comerciale).
Din 2003 firma devine si editura, sub sigla careia s-au publicat: albumul de fotografie ”Un exercitiu de privire: Brasovul vazut de Mihai Moiceanu”, cd-ul multimedia “Pleoapa Carpatilor”, postere si vederi.

In 2007, am lansat propriul magazin on-line prin intermediul caruia punem la dispozitia iubitorilor de frumos, produsele editate sub sigla noastra precum si posibilitatea de a comanda fotografii inramate.

Va asteptam sa ne vizitati la www.cameramm.ro.

Despre S.C. Camera mm S.R.L.

Camera mm - fotografie si creatie publicitara
Maria Bularca
maria.bularca@cameramm.ro