Carpatair lanseaza zboruri directe din Bucuresti spre Italia

BUCURESTI - 23 septembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand din aceasta toamna, Carpatair lanseaza zboruri directe din Bucuresti spre Ancona si Bari.

Astfel din 02 Octombrie vor incepe zborurile Bucuresti (Otopeni) – Ancona in zilele de luni si vineri iar
din 27 Octombrie zborurile Bucuresti (Otopeni) – Bari in zilele de marti, joi si duminica.
Toate zborurile vor fi operate dupa-amiaza, fiind complementare relatiilor traditionale de dimineata
prin Hub-ul Carpatair de la Timisoara.

Orarul zborurilor directe din Bucuresti :

Bucuresti – Ancona ( din 02 Octombrie 2009)
Luni, Vineri Bucuresti (OTP) Ancona (AOI) 17:15 18:15 (ore locale)
Luni, Vineri Ancona (AOI) Bucuresti (OTP) 19:00 22:00 (ore locale)

Bucuresti – Bari ( din 27 Octombrie 2009)
Marti, joi, Duminica Bucuresti (OTP) Bari (BRI) 17:15 18:05 (ore locale)
Marti, joi, Duminica Bari (BRI) Bucuresti (OTP) 18:50 21:35 (ore locale)

Biletele pot fi achizitionate on-line pe www.carpatair.com, prin Carpatair Call Center precum si prin intermediul agentiilor de ticketing din Romania si Italia
Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Saab 2000 cu o capacitate de 50 de locuri si vor oferi pasagerilor un serviciu complex, atat in clasa Business cat si in clasa Economy la preturi foarte atractive.
Pentru informatii suplimentare accesati www.carpatair.com sau contactati Carpatair Call Center: Tel: +40 256 300900, +40 372 300900, E-mail:reservations@carpatair.com

Carpatair este cea mai mare companie regionala din Europa de Est, cu sediul in Timisoara si opereaza peste 250 de zboruri saptamanale din zece orase din Romania (Bucuresti, Bacau, Constanta, Craiova, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava, Timisoara) catre zece destinatii din Italia (Torino, Milano, Verona, Venetia, Ancona, Bologna, Florenta, Bari , Roma si Perugia ), trei in Germania (München, Stuttgart, Düsseldorf), Atena in Grecia, precum si trei orase din Ucraina (Odesa, Lviv, Cernauti) si Chisinau in R. Moldova avand propriul HUB la Timisoara.
Carpatair detine o flota formata din 13 aeronave Saab 2000 cu o capacitate de 50 de locuri si 3 aeronave Fokker 100 avand 105 locuri fiecare.

Despre S.C CARPATAIR S.A

Carpatair Call Center:
Tel: +40 256 300900, +40 372 300900
E-mail:reservations@carpatair.com
www.carpatair.com
Marketing Team
reservations@carpatair.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-carpatair-s-a/carpatair-lanseaza-zboruri-directe-din-bucuresti-spre-italia