Ploaie satmareana “cu gust” de Europa, mare aglomeratie de VIP-uri pe metru patrat si avionase “la purtator”

Timisoara - 30 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Carpatair a sarbatorit deschiderea celei de-a 11-a destinatii interne si, totodata, conectarea acesteia la nu mai putin de 15 destinatii europene.

Celebra gradina satmareana Poesis a gazduit evenimentul de lansare a zborurilor din Satu Mare catre Europa, moment la care au participat peste 200 de persoane, oficialitati judetene si locale, directori si sefi de institutii, delegatii straine din Germania si Olanda, presa, invitati speciali din partea Primariei Satu Mare si a Carpatair.

La eveniment, a fost inregistrata cea mai mare aglomeratie de “VIP satmarean” pe metru patrat, lucru care nu a surprins in conditiile in care satmarenii au aniversat si “Zilele orasului” ajunse la cea de-a zecea editie in acest an. Primirea a fost efectuata cu sampanie de catre domnul primar, Iuliu Ilyes si de domnul Nicolae Petrov, Presedinte & CEO al companiei Carpatair. S-au alaturat echipei de primire domnul Radu BUD, prefect si domnul Nicolae Fechete, Directorul Aeroportului din Satu Mare. Dupa discursurile oficiale, primarul satmarean si presedintele Carpatair si-au inmanat reciproc cadourile de bun venit, o placheta cu efigia orasului, respectiv un glob de cristal cu destinatii europene. Receptia s-a incheiat cu tragerea la sorti a doua voucher-e de calatorie oferite de Carpatair si care urmeaza a fi consumate de catre castigatori pana la sfarsitul anului 2006.

Toti invitatii au primit de la organizatorii Carpatair insingne turnate in forma avionului de tip SAAB 2000 care va efectua zborurile din Satu Mare catre cele 15 destinatii din Europa.

Satmarenii calatoresc de acum de trei ori pe saptamana din Satu Mare spre 15 destinatii externe din care 9 in Italia, 3 in Germania, Lviv in Ucraina, Chisinau in Republica Moldova si Paris – Charles de Gaulle in Franta. Zborurile se efectueaza cu escala la Timisoara.

Satu Mare 07.00 - Timisoara 07.50 lunea, miercurea si vinerea
Timisoara 16.00 - Satu Mare 16.50 martea, joia si sambata

Despre S.C CARPATAIR S.A

Sezonul de vara 2006 a inceput asadar pentru compania aeriana Carpatair in forta: deschideri de rute interne si externe, cresterea numarului de frecvente catre destinatiile deja existente, dar si largirea retelei de vanzare prin aderarea la BSP-IATA Franta, Ucraina si Marea Britanie, aniversarea a sapte ani de la data primului zbor si intrarea in flota Carpatair a celui de-al doilea avion de tip Fokker 100 cu 105 locuri, redeschiderea curselor catre Napoli, dublarea frecventelor catre Lviv, lansarea cu succes a zborurilor catre Paris si Frankfurt si, nu in ultimul rand, deschiderea curselor din Suceava si acum din Satu Mare.

Carpatair operează zilnic prin HUB-ul de la Timişoara zboruri din 11 puncte din România (Bucuresti, Bacau, Constanta, Cluj, Oradea, Targu Mures, Iasi, Sibiu, Suceava, Satu Mare (27 mai), Timisoara) către o întreagă reţea de destinaţii din Italia (Venetia,Verona, Bologna, Milano-Bergamo, Torino, Roma, Florenta, Ancona, Napoli), din Germania (Munchen, Dusseldorf, Stuttgart, Frankfurt), Franta (Paris – Charles de Gaulle), Republica Moldova ( Chisinau) şi Ucraina (Lviv).
Pentru informaţii privind orarul de zbor, tarife, modalităţi şi sisteme de rezervare apelaţi:

Call Center Carpatair Romania:
Numar gratuit: 08 008 300 900 (valabil în România)
Telefon: +40 256 300 900, 0725 300 900
reservations@carpatair.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-carpatair-s-a/ploaie-satmareana-cu-gust-de-europa-mare-aglomeratie-de-vip-uri-pe-metru-patrat-si-avionase-la-purtator