Zboruri din Timisoara in Europa si mai departe

Timisoara - 26 octombrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Compania aeriana Carpatair mareste oferta destinatiilor oferite pasagerilor sai, odata cu incheierea unui nou acord cu operatorul aerian, MALEV. Conform acestui acord, Carpatair poate oferi in vanzare bilete pe numeroase alte destinatii europene decat cele proprii, dar si pentru Beijing , New York, Toronto etc. Toate zborurile vor fi cu plecare din Timisoara si cu escala pe Budapesta si se bucura de tarife speciale pentru intreaga perioada de lansare.

Zboruri din Timisoara in Europa si mai departe

Timisoara-Budapesta va avea o frecventa de doua zboruri zilnice, dimineata si dupa–amiaza. Ambele zboruri vor fi operate in parteneriat cu compania Malev Hungarian Airlines. Aceste zboruri se adauga la deja existentele Cluj-Budapesta (de doua ori pe zi ) si Tirgu Mures-Budapesta (de 6 ori pe saptamina) operate tot in codeshare cu operatorul national ungar si ofera posibilitatea pasagerilor Carpatair sa ajunga prin Budapesta spre toate destinatiile deservite de MALEV in Europa si in intreaga lume.

Programul de zbor, valabil din 30 octombrie va fi urmatorul:

Timisoara 0630 Budapesta 0630; Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata
Timisoara 1620 Budapesta 1625; Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica

Budapesta 2325 Timisoara 0115; Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Duminica
Budapesta 1350 Timisoara 1540; Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri si Sambata

Pentru pasagerii care vor calatori din Timisoara spre Budapesta, oferta pentru un zbor porneste de la doar 45 de euro plus taxe de aeroport. Pasagerii care calatoresc in interes de afaceri din Timisoara spre Budapesta sau invers, din Budapesta catre Timisoara, au la dispozitie un nou mijloc de transfer rapid intre cele doua puncte. Astfel, ei pot pleca la prima ora a diminetii spre Budapesta si se pot intoarce la pranz sau seara pe Timisoara.

Pasagerii care calatoresc din Timisoara prin Budapesta catre oricare alta destinatie operata de Malev, beneficiaza acum de conditii flexibile de calatorie si de tarife speciale pentru un singur drum si/sau pentru dus/intors. Astfel, din Timisoara, pentru un zbor spre oricare din destinatiile operate de Malev in Europa, tarifele incep de la 140 euro plus taxe; pentru Timisoara - Beijing – tarifele pornesc de la 330 de euro plus taxe, iar pentru Timisoara – New York sau Toronto, pasagerii vor plati doar 290 euro plus taxe pe sens. Toate zborurile catre aceste destinatii se vor realiza cu un scurt tranzit pe aeroportul din Budapesta.

Despre S.C CARPATAIR S.A

Pentru informatii suplimentare si rezervari, poate fi apelat Call Center Carpatair, de luni pana vineri inclusiv intre orele 07.00-22.00, sambata intre 07.00 si 17.00.
Tel: +40 256 300 900 +40 725 300 900
Numar gratuit: 08 008 300 900 (valabil in Romania)
Fax: +40 256 300 999
reservations@carpatair.com