Revolutie in Educatie

Locul desfasurarii: Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia, Bucuresti

Organizator: Cross Frontier Education

Cross Frontier Education (CFE) vă prezintă primul său proiect educațional – „Teacher to Teacher România” (T2TR)

București, 11 Mai 2009, ora 19.00, Hotel Intercontinental – CFE vă invită la lansarea oficială a programului T2TR.
Printre cei ce vor lua cuvântul se numără: Dl. Sorin Oprescu - Primarul General al Municipiului București, Dna Diana Melnic – Director CCD București, Prof. Dr. Nicola Grigore - Coordonator al Departamentului de Psihologie al Academiei Române, Dl Marian Stas – Președintele Fundației CODECS, Dna Emilia Sinov – Director CCD Brașov.

Scopul acestei manifestări este de a prezenta programul de perfecționare a cadrelor didactice, T2TR și de a semna Carta de afiliere prin care T2TR intră în asociere cu directorii a 70 de școli din București. Asocierea are scopul de a crește performanțele profesorilor prin training, programul fiind dedicat îmbunătățirii sistemului educațional. La baza sa se află manualul stimatului Prof. Geoff Petty, ”Teaching Today”, un best-seller în Marea Britanie.

Școlile înscrise la acest program sunt din toate cele 6 sectoare ale Capitalei și au înrolat peste o mie de profesori pentru a primi pregătire, profesori ce sunt responsabili de educația a mii de elevi.

T2TR intenționează a fii o apariție permanentă în peisajul educațional al României și cel mai mare proiect educațional de acest fel din București. Viziunea organizației constă în obținerea unor rezultate de referință, atât în termeni calitativi cât și cantitativi, privind implementarea noilor metodologii de predare – învățare în cadrul școlilor din România, în prezent și în viitor.

Printre partenerii de renume ai proiectului se numără: Primăria Municipiului București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, CCD Brașov, Codecs, Profesorul Geoff Petty (autorul cărților ”Teaching Today” și ”Evidence Based Teaching”), Sir Bernard O’Connell, Concept Electronics.


Rusan Cristina
PR Departament
Cross Frontier Education
Tel: 0726274272 / 0721527721
Fax: 0212310218

Despre S.C. CROSS FRONTIER EDUCATION S.R.L

Cu ocazia acestui eveniment, CFE va prezenta această inițiativă revoluționară mass-mediei și publicului, inițiativă ce se dorește a fi un produs educațional de lungă durată și care are potențialul de a se extinde, în viitor, la nivel național. Invitații ce vor lua cuvântul vor prezenta impactul programului asupra sistemului de învățământ preuniversitar din București, cât și efectele socio-economice pe termen lung, atât pentru București cât și pentru întreaga țară.

Participare: Intrare libera