SALONUL MIRESELOR - Targ specializat in organizarea de nunti si alte evenimente (Cluj-Napoca, 11-15 aprilie 2006)

Cluj-Napoca - 27 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Expo Transilvania S.A., in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Cluj şi cu PR Media, firma specializata in organizarea de evenimente si productii publicitare, organizeaza in perioada 11-15 aprilie 2006, la Complexul Expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, SALONUL MIRESELOR - Targ specializat in organizarea de nunti si alte evenimente. Salonul Mireselor este o manifestare expozitionala menita sa vina atat in sprijinul firmelor specializate in organizarea de evenimente festive, cat si in sprijinul publicului larg interesat.

Aceasta manifestare, organizata in premiera la Complexul Expozitional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, va avea loc in perioada 11 - 15 aprilie 2006 si se doreste a fi un eveniment expozitional profesionist de promovare a produselor destinate organizarii nuntilor. Manifestarea se va organiza bianual, in corelare cu perioadele de planificare si angajare a evenimentelor de acest tip.

Grupele de produse care vor fi prezentate in cadrul targului:
- Bijuterii: inele de logodna si verighete
- Imbracaminte ocazionata de eveniment: rochii de mireasa si accesorii, costume de mire si accesorii
- Florarii: buchete de mireasa si decoratiuni florale specifice pentru nunti
- Agentii full-service: baloane, artificii, decoratiuni pentru nunti, invitatii de nunta, etc.
- Saloane de infrumusetare: coafura, cosmetica, machiaj, intretinere corporala
- Cofetarii si laboratoare de specialitate: torturi si prajituri pentru nunti
- Unitati de alimentatie publica specilizate in organizarea de nunti
- Poze, filmari, sonorizari nunti
- Limuzine, ma}ini de epoca si calesti
- Agentii de turism: oferte turistice pentru petrecerea lunii de miere
- Magazine specializate
- Publicatii de specialitate

“Ultimii ani au adus foarte multe schimbari in modul de organizare si desfasurare a nuntilor. Firmele specializate deja in acest domeniu pot oferi sprijinul necesar in organizarea riguroasa a uneia dintre cele mai importante zile din viata unui om, ziua nuntii. Salonul Mireselor se doreste a fi un instrument de ultima ora pentru promovarea celor mai actuale tendinte in organizarea de nunti”, a declarat Ioan AVRAM, Director General Executiv al S.C. Expo Transilvania S.A.
In cadrul targului se va organiza o tombola cu premii pentru miri si evenimente legate de organizarea nuntilor.
In aceeasi perioada, la Complexul Expozitional Expo Transilvania se vor desfasura TARGUL “CADOURI DE PASTI” si TARGUL 'TEXIN' - Targ national de contractari si vanzari pentru textile, confectii, tricotaje, incaltaminte si marochinarie.
Site-ul firmei, www.expo-transilvania.ro, reprezinta un prim loc de informare cu privire la targurile si expozitiile organizate de Expo Transilvania.

Despre S.C. Expo Transilvania S.A.

EXPO TRANSILVANIA este cel mai important centru expozitional din Transilvania, beneficiind de un spatiu de expunere propriu.
Cu o experienta de 12 ani in organizarea de targuri si expozitii, EXPO TRANSILVANIA gazduieste anual, pe parcursul a doua semestre, peste 30 manifestari cu caracter specializat sau general - care tintesc in mod definit o audienta profesionala sau publicul larg - precum si numeroase conferinte, seminarii, intalniri de afaceri, receptii si cocktail-uri.
Anual, complexul expozitional reuneste un numar important de expozanti si vizitatori din tara si strainatate, devenind, astfel, unul dintre punctele principale de legatura intre producatori, importatori, exportatori, furnizori si beneficiari.

Roxana AVRAM
Organizator Targuri si Expozitii
S.C. Expo Transilvania S.A.

roxana@expo-transilvania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-expo-transilvania-s-a-/salonul-mireselor-targ-specializat-in-organizarea-de-nunti-si-alte-evenimente-cluj-napoca-11-15-aprilie-2006