Trenta Pizza a lansat aripioare de pui traditionale si sase sortimente de pizza mare

BUCURESTI - 6 decembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

La inceputul lunii decembrie, Trenta Pizza isi diversifica meniul cu doua categorii noi de produse: aripioare de pui traditionale, simple sau usor picante, si sase sortimente de pizza mare, cu diametrul de 40 centimetri.

Trenta Pizza a lansat, la inceputul lunii decembrie, aripioarele de pui traditionale rumenite bine in cuptor. Acestea se pot comanda la livrare in cele doua variante, simple sau usor picante, la pretul de 16 lei. O portie de aripioare de pui traditionale contine opt bucati la care se adauga si un sos gratuit, de usturoi sau barbeque in functie de preferinte.

Cu ocazia lansarii aripioarelor de pui traditionale, Trenta Pizza a creat trei meniuri pentru consumatorii sai. Meniul Simplu contine opt aripioare de pui traditionale rumenite in cuptor, simple sau usor picante, foccacia cu usturoi sau mozzarella, in functie de preferinte, si un sos gratuit, totul la pretul de 18 lei. Meniul Complet contine opt aripioare de pui traditionale rumenite in cuptor, simple sau usor picante, cartofi taranesti la cuptor si un sos gratuit la alegere dintre cel cu usturoi sau barbeque, totul la pretul de 22 lei. Meniul Extra contine opt aripioare de pui traditionale rumenite in cuptor, simple sau usor picante, cartofi taranesti la cuptor, foccacia cu usturoi sau mozzarella si un sos de usturoi sau barbeque la alegere, totul la pretul de 23 de lei.

“La Trenta Pizza s-a dorit inca din 2005 prezenta in meniu a aripioarelor de pui, dar s-a asteptat momentul oportun pentru lansare lor. Acest moment a sosit iar consumatorii din Bucuresti pot comanda acasa aripioare de pui traditionale nemaifiind nevoiti sa se deplasese pentru ele. Reteta aripioarelor de pui traditionale este unica atat prin modul de pregatire, ele fiind bine rumenite in cuptor, a nivelului scazut de grasimi, deoarece nu se prajesc, cat si a gustului, datorita condimentelor folosite“ a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Tot la inceputul lunii decembrie, Trenta Pizza a lansat categoria de pizza mare prin introducerea in meniu a sase sortimente de pizza cu diametrul de 40 de centimetri. Cele sase sortimente de pizza au fost testate de bucatarii Trenta Pizza de-a lungul unui an si incercate de cei mai fideli clienti.

Retetele lor sunt inedite si surprind printr-o combinatie unica de ingrediente. Pizza Grande Chorizo contine mozzarella, sos de rosii, salam chorizo si patrunjel (la alegere). Pizza Classica contine mozzarella, sos de rosii, ciuperci proaspete si masline negre.Pizza Mediterana contine mozzarella, sos de rosii, rosii proaspete, branza feta, masline negre, ciuperci proaspete, ceapa rosie si ardei gras proaspat.Pizza Pollo e Panceta contine mozzarella, sos de rosii, cubulete de piept de pui la gratar, bacon, rosii proaspete, ceapa rosie si ardei gras proaspat.Pizza Carnivora contine mozzarella, sos de rosii, salam chorizo, bacon, sunca si ardei gras proaspat.Pizza Grande Formaggi contine mozzarella, brie, schweitzer si branza gorgonzola.

Sortimentele de pizza mari sunt adresate clientilor care doresc sa comande pizza pentru trei persoane fiind disponibile doar in varianta cu blat pufos la preturi cuprinse intre 35 si 40 de lei.

„Prin lansarea sortimentelor de pizza cu diametrul de 40 de centimetri am dorit sa satisfacem cerintele tuturor consumatorii de pizza. Astfel Grande Formaggi este un sortiment clasic bogat in branzeturi fine, Grande Chorizo este sortimentul de pizza simplu cerut cu insistenta de consumatorii tineri, pizza Carnivora a fost creata pentru consumatorii de pizza cu multa carne, pizza Mediterana este adresata clientilor care nu consuma carne surprinde prin gustul branzei si bogatia legumelor, pizza Classica se adreseaza celor care doresc o pizza simpla, gustoasa, usoara si hranitoare iar pizza Pollo e Panceta este un sortiment special pentru iubitorii de pizza cu pui”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.

Despre S.C. Infop Perfectionare si Dezvoltare S.R.L.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-infop-perfectionare-si-dezvoltare-s-r-l-/trenta-pizza-a-lansat-aripioare-de-pui-traditionale-si-sase-sortimente-de-pizza-mare