Intax-hvac.com extensia internationala a Intax.ro

BUCURESTI - 4 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie, Retail, Internet

Intax Trading anunta lansarea magazinului online international www.intax-hvac.com, prin intermediul caruia se comercializeaza produse de ventilatii si de tratare a aerului, devenind, astfel, primul magazin online de profil din Romania care activeaza pe piata externa.

Intax-hvac.com

Breathe Confidently

Intax-hvac.com

Incepand cu luna octombrie 2012, Intax Trading isi extinde domeniul de activitate si pe plan international lansand magazinul online: www.intax-hvac.com.
Noul magazin se adreseaza in mod special persoanelor juridice dar si persoanelor fizice interesate de sisteme de ventilatie si tratare a aerului.
Transportul produselor se realizeaza catre toate tarile, indiferent de continent, atat prin mijloace de transport terestre, cat si aeriene. Pentru clientii din Europa se asigura si transport paletizat.
Plata comenzilor se poate realiza atat prin PayPal cat si prin transfer bancar.
Utilizarea site-ului este simpla si intuitiva prin modul ergonomic de structurare a produselor.
Intax-hvac.com ofera posibilitatea de a acorda consultanta si informatii suplimentare, in timp real, prin intermediul unui sistem tip chat, indiferent de limba nativa a interlocutorului.

Intax-hvac.com este site partener cu Intax.ro.

Despre S.C. INTAX TRADING S.R.L.

Intax Trading este o organizatie care are ca domeniu de activitate importul si distributia de echipamente de ventilatie, dezumidificare, umidificare si purificare a aerului. Cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu de activitate, Intax Trading acorda o atentie deosebita calitatii produselor si serviciilor pe care le pune la dispozitia clientilor sai.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-intax-trading-s-r-l-/intax-hvac-com-extensia-internationala-a-intax-ro