Cum accesam fondurile structurale?

BUCURESTI - 15 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

WE SHOW YOU HOW AND HELP YOU GROW
Fondexpert, companie ce ofera consultanta partenerilor publici si privati in managementul proiectelor cu finantare europeana, si Kaizen Consulting, companie ce asigura consultanta in vederea imbunatatirii competitivitatii organizatiilor, organizeaza in Bucuresti in perioada 22-24 Martie 2007 sesiunea de pregatire „Cum accesam fondurile structurale”.

Scopul sesiunii:
Sesiunea isi propune pregatirea firmelor private si a functionarilor publici pentru realizarea si implementarea de proiecte in parteneriat, dupa aderarea României la Uniunea Europeana.
Participantii vor cunoaste principiile, legislatia si procedurile prin care vor fi accesate Fondurile Structurale ale Uniunii Europene in România. Pentru tematica completa si programul sesiunii va rugam sa accesati www.fondurilestructurale.ro.
La finalul sesiunii, in urma evaluarii, participantii vor primi certificate de absolvire.
Sesiunea va fi sustinuta de experti in management de proiect, fonduri structurale si plan de afaceri.
Inscrierile au loc in perioada 15 martie 2007 – 21 martie 2007 in limita locurilor disponbile.
Pentru a va inscrie va rugam sa completati formularul de pe site si sa il trimiteti prin e-mail la adresa inscrieri@fondurilestructurale.ro

Despre S.C. KAIZEN CONSULTING S.R.L.

Despre KAIZEN CONSULTING

Echipa KAIZEN CONSULTING este capabilă de a susţine mediul de afaceri cu scopul de a creşte avantajul competitiv durabil utilizând sisteme de reducere a costului, creşterea nivelului de calitate recunoscut de clienţi şi scurtarea timpului de reacţie la semnalele pieţei.

KAIZEN CONSULTING – the competitive way
Informatii suplimentare puteti obtine de la:
Ana-Maria Corniciuc
Project Manager Fondexpert
Mobil: 0730452310
E-mail: ana.corniciuc@fondurilestructurale.ro
office@kaizen-consulting.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-kaizen-consulting-s-r-l-/cum-accesam-fondurile-structurale