Noua versiune a magazinului online Libris

Brasov - 12 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Internet

Un nou Libris.ro: In 16 ianuarie 2017 Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, lanseaza noua sa platforma online! Astfel, prietenii si utilizatorii vor avea o experienta noua, mai buna, mai frumoasa, mai simpla, mai consistenta.

Cu un design modern, noul Libris.ro este gandit pentru a imbunatati intalnirea cu acest minunat si ofertant site de carte, film, educatie si muzica.

Libris.ro va fi mai atractiv, mai prietenos, mai consistent, dar mai odihnitor, mai usor de navigat. Asta inseamna un motor de cautare imbunatatit, cu optiune live search, inseamna pagina de cont actualizata cu multe functionalitati, ca de exemplu posibilitatea de a avea in cont adrese si firme multiple, posibilitatea de a descarca factura din cont, informatii la zi pentru fiecare comanda, posibilitatea de a descarca ebook-urile pe care le comanzi si din contul tau si chiar optiunea de ati personaliza contul prin poze avatar.

Incepand cu 16 ianuarie 2017 Libris rasplateste fidelitatea clientilor sai printr-un sistem de puncte oferite pentru fiecare comanda plasata.  Interesant este ca punctele de fidelitate se cumuleaza cu alte promotii existente pe site si se pot folosi chiar pentru a achita taxa de livrare, acolo unde este cazul.

Noul Libris.ro are un design responsive, ceea ce il face prietenos cu utilizatorul, indiferent de rezolutia dispozitivului de pe care aceasta il acceseaza (desktop, laptop, tableta, telefon).

Peste 10.000 de carti vor putea fi rasfoite online si o parte importanta din jocurile pentru copii vor avea si prezentari video. Libris.ro va avea un aer proaspat si va fi ghidat de deviza respectului pentru oameni si carti.

Despre Libris SRL

LIBRIS are o bogata traditie si experienta in domeniul difuzarii de carte si muzica prin libraria “St. O. Iosif” si punctele sale de lucru.LIBRIS ofera parteneriat pentru firmele romanesti si straine specializate in distributia de carte, muzica, produse de papetarie etc, dorind stabilirea unor relatii de afaceri directe cu edituri, producatori de muzica etc.Incepand cu anul 2005, LIBRIS este producator de materiale discografice, productiile LIBRIS inscriindu-se in standardele inalte de calitate impuse de O.R.D.A. iar albumele lansate sunt incluse in topul vanzarilor pe plan national.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-libris-srl/noua-versiune-a-magazinului-online-libris