CRUP CONSULT - poveste de rebranding – by MAKKEN'S

Sibiu - 1 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Makken's a finalizat recent procesul de rebranding al agentiei de resurse umane Crup Consult, unul dintre principalii jucatori pe piata de gen din Romania. Procesul a cuprins atat auditul si strategia de brand cat si crearea unei noi identitati de brand ce include, alaturi de noua identitate vizuala si noul slogan, toate materialele de tip corporatist si site-ul www.crupconsult.com.

CRUP CONSULT - poveste de rebranding – by MAKKEN'S

Implementarea noului management de brand a inceput in toamna lui 2007 printr-un audit de brand conceput si realizat de agentia de brand MAKKEN'S. La finalul auditului, MAKKEN'S a recomandat ca intreg portofoliul de servicii sa fie reprezentat de un nou brand corporatist.

Echipa Makken's a inceput procesul de creatie prin gasirea noului slogan al companiei, 'Employees beyond expectations'. Odata aceasta etapa incheiata s-a creionat noua identitate vizuala astfel incat noul slogan sa fie perfect inclus. S-a ales o abordare de tip corporate care sa transmita profesionalism si competenta deplina in domeniu. Atat fontografia cat si coloristica si simbolistica includ aceste aspecte intr-un tot unitar deosebit. Pentru ca implementarea noii identitati sa fie completa, departamentul de creatie a conceput si noua imagine a site-ului companiei astfel incat sa nu intervina nici o ruptura in comunicarea nou fundamentata.

Noua identitate, materialele de tip corporatist si site-ul www.crupconsult.com create de MAKKEN'S s-au dovedit a fi eficace din toate punctele de vedere.
Intr-un domeniu in care lipsa de incredere predomina, CRUP a dovedit ca a fost, este si va ramane una dintre cele mai credibile agentii de resurse umane din Romania !

'CRUP Consult intra pe piata nationala in contextul existentei unor competitori cu multa experienta nu doar in Romania dar adeseori si in strainatate. Compania avea nevoie sa se diferentieze puternic de compentitori si sa castige o clientela deosebit de pretentioasa. Lansarea noii identitati de brand prin noua identitate a fost vizibila prin logo, slogan, carti de vizita, foi cu antet, plicuri, website si a inregistrat aprecieri deosebite nu doar din partea clientilor dar chiar si din partea competitiei. Managementul CRUP a aratat incredere si maturitate in privinta noii identitati. Suntem mandri sa-i numim parteneri !' declara Marius Ciuchete-Paun, CEO MAKKEN'S.

Despre S.C. MAKKEN'S S.R.L.

MAKKEN'S, o companie tanara cu idei proaspete, pline de creativitate si profesionalism ce vor transforma esenta brandului dumneavoastra in realitate !
www.makkens.com
Alexandra Ioana Pescaru
Marketing & PR Director
Makken's