Felicitari Craciun Business – Sparkling Corporate Collection 2016

BUCURESTI - 27 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Farmaceutic, Agricultura, Energie

Daca esti in cautare de felicitari -craciun/" title=" felicitari -craciun/" title="felicitari craciun">felicitari craciun ">felicitari Craciun “cu ţinută”, opreste-te la noi! Noile modele de felicitari corporate pentru Craciun si Anul nou Business sunt adunate sub denumirea SPARKLING CHRISTMAS CARDS.

Felicitari Craciun Business

Felicitari Craciun Business

 Felicitarile de Craciun corporate sunt un minunat instrument de marketing. Nu lasa sa-ti scape acest prilej de ati arata recunostinta si respectul fata de partenerii de afaceri.  

Mika Design

De ce “sparkling”? (click pentru a vedea noua colectie). Pentru ca am folosit cele mai sofisticate proceduri  pentru a pune in valoare design-urile felicitarilor de Craciun.  Braduti glitter, globulete cu sclipici, coronite de Craciun in relief,  stelute sclipitoare,  clopotei cu stelute, etc... toate pentru a adauga acel element de stralucire si glamour micilor mesageri cu urari de An Nou si Craciun Fericit.

Toate felicitarile de Craciun sunt realizate in totalitate de echipa noastra de designeri  si sunt perfect customizabile in ceea ce priveste forma, culoarea sau design-ul. Felicitarile de Craciun sunt realizate pe cartoane de cea mai buna calitate, in culori vibrante sau nuante discrete cu finish glossy de alb, argintiu sau auriu  ori pe superbe cartoane perlescente in nuante de rosu Christmas, albastru Royal sau Deep Purple.

Avem felicitari de Craciun in forma de globuri de Craciun, in forma de braduti, cu spatii si decupaje speciale pentru a pune in evidenta sigla companiei.

Daca sunteti nostalgici dupa felicitarile de Craciun clasice, avem modele cu ghetute, braduti veseli, pinguini haiosi si reni cu nasul rosu, numai bune pentru  “Holly Jolly Mood”.

Nu uita ca pentru acest an am pregatit o colectie speciala de plicuri pentru felicitarile de Craciun sau invitatiile Christmas Party in culori superbe si texture sidefate: maro chocolate, auriu vintage, argintiu platinum, albastru Royal, mov intens, rosu Christmas, etc. care sunt personalizate cu folii aurii sau argintii cu diverse mesaje:  SEASON’S GREETINGS, HAPPY NEW YEAR, HAPPY HOLIDAYS, MERRY CHRISTMAS, JOY, etc.

Felicitarile de Craciun corporate sunt un minunat instrument de marketing. Nu lasa sa-ti scape acest prilej de ati arata recunostinta si respectul fata de partenerii de afaceri.  Posibilitatea personalizarii lor cu textul dorit si logo-ul companiei, optiunea de a alege culori asortate cu sigla si imaginea companiei le fac un bun instrument de marketing foarte util in crearea si dezvoltarea relatiilor de afaceri si promovarea propriului brand.

Felicitarile de Craciun pot fi comandate on-line pe site-ul nostru www.mikadesign.ro, sectiunea “Felicitari Craciun Business”, unde puteti face probe asupra modului in care doriti paginatia textului si a culorii cu care doriti personalizarea. Pentru comenzi on-line, clientii beneficiaza de un discount de 5%.

Pentru detalii asupra produselor si a modului de comanda ne puteti contacta la 0728.031.031 / 0727.787.447  

Despre MIKA GIFTS

Mika Design este un ate;ier de creatie si grafica realizat de o echipa de oameni tineri a caror principala pasiune este design-ul, in special design-ul in papetarie si accesorii. Dorinta noastra este sa oferim cele mai frumoase si elegante modele de felicitari Craciun business, invitatii nunta, invitatii botez, marturii nunta, marturii botez, cutii cadouri (www.cadourisarbatori.ro), mici cadouri si accesorii evenimente din care clientii nostri sa aleaga modelele care se potrivesc cel mai mult stilului si personalitatii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/s-c-mika-design-events-srl/felicitari-craciun-business-sparkling-corporate-collection-20161